Το δικό τους χώρο πολιτισμού θα αποκτήσουν σύντομα οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Συλλάμου.

Ο Δήμος Ηρακλείου προχωρά στην κατασκευή ενός Ανοικτού Πολιτιστικού Κέντρου στον οικισμό της Συλλάμου, που με την ολοκλήρωσή του θα γίνει σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες και αφορμή για τη διοργάνωση εκδηλώσεων πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης υπέγραψε την Διακήρυξη του Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού που έχει προϋπολογισμό 285.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 22/07/2014 , ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 στα Γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών (Διονυσίου 13α Νέα Αλικαρνασσός)

Το Ανοικτό θέατρο αποτελείται από δεκατέσσερις κερκίδες (14) κερκίδες χωρητικότητας περίπου 250 καθήμενων θεατών με υπερυψωμένη σκηνή. Eπίσης θα κατασκευαστούν παρασκήνια αποτελούμενα από δωμάτια αποδυτηρίων (ανδρών –γυναικών) με εσωτερικά W.C ,καθώς και ένας προθάλαμος πριν την έξοδο στην σκηνή.

Στο θέατρο θα κατασκευαστούν όλες οι απαραίτητες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες (ύδρευση ,αποχέτευση ,κλιματισμός ,ηλεκτρολογική εγκατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook