Η προετοιμασία ενόψει της καθόδου του κλιμακίου της   \”Invest in Greece\”, που θα εξετάσει τις δυνατότητες και τα περιθώρια επενδύσεων στην Κρήτη θα είναι το αντικείμενο συνάντησης  των  Αντιπεριφερειαρχών της Κρήτης καθώς και των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών  με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Σημειώνεται οτι προγραμματισμένη ήταν και η παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου, Αλκιβιάδη Καλαμπόκη, όμως ανειλλημένες υποχρεώσεις  τον κράτησαν στην Αθήνα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι ενώ το  κλιμάκιο της \” Invest in  Greece\” θα βρίσκεται στην Κρήτη κατά το διάστημα μεταξύ 15-19 Ιουνίου και θα αποτελεί μια οικονομική και επιχειρηματική αποστολή από 40 και πλέον εμπορικούς ακόλουθους πρεσβειών Ευρωπαικών και όχι .

Με δηλώσεις του εν τω μεταξύ στο Flashnews.gr ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης  τόνισε οτι πρέπει να \”υπάρξει συνεργασία όλων των φορέων της Κρήτης, να ξεμπλοκαριστούν οι διάφορες γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να προσελκύσουμε σοβαρές επενδύσεις. Παράλληλα θα πρέπει να φέρουμε σε επαφή επιχειρήσεις του εξωτερικού με επιχειρήσεις της Κρήτης για να καταφέρουμε να προωθήσουμε όσο γίνεται αποτελεσματικότερα τα ποιοτικά μας προιόντα, αλλά και το τουριστικό προιόν του νησιού.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook