Μέχρι πριν από λίγο καιρό ο 27χρονος Ματ Μάιλς από το Χέρεφορντ της Αγγλίας, δούλευε 12ωρη νυχτερινή βάρδια σε ένα εργοστάσιο. Όλα έμελλε να αλλάξουν εντελώς ξαφνικά. Μέσα σε μια νύχτα. Ο νεαρός εργάτης έγινε ζάμπλουτος και σήμερα είναι ένας ταξιδευτής του κόσμου, έχοντας στον τραπεζικό λογαριασμό του περί το 1,2 εκατ. ευρώ.

Πολλοί θα αναρωτιόνται πως μπορεί να ξοδευτεί ένα τέτοιο ποσό. Ο τυχερός Βρετανός όμως –που το κέρδισε στη λοταρία- έχει κάνει τον προγραμματισμό του. Αποφάσισε να χαλάσει περί τις 125.000 ευρώ για να πάει σε μέρη που πάντα ονειρευόταν και ποτέ δεν πίστευε ότι θα δει όμως και αυτό έκανε. 

Παράτησε τη δουλειά του και άρχισε μια ονειρεμένη ζωή γεμάτη χλιδή, ταξίδια, ηδονικές απολαύσεις, ακριβά ρούχα, πρωτόγνωρες γεύσεις, καινούργιες εμπειρίες, ξέφρενα πάρτι και φυσικά όμορφες γυναίκες. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει η Daily Mail, έχει επενδύσει τα υπόλοιπα χρήματα σε μια εταιρεία ακινήτων που δημιούργησε με τους φίλους του θέλοντας να εξασφαλίσει το μέλλον του όταν θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Συγχρόνως, σκοπεύει να εκπαιδευτεί για να γίνει πιλότος. 

Προς το παρόν, ξεφαντώνει και μέσω Twitter ενημερώνει τους φίλους του για την καινούργια του ζωή, καθώς από τον Απρίλιο μαζί με τον 26χρονο αδερφό του Πέτε και έναν φίλο τους ξεκίνησαν μια τουρνέ ανά τον κόσμο. Από τον Χονγκ Κονγκ, το Περού, το Μπαλί, την Αυστραλία, την Ταϊλάνδη, μέχρι τη Βραζιλία έφτασαν για να δουν το Μουντιάλ.

Δεν έχει αφήσει μέρος της γης που να μην έχει πατήσει ή να μην έχει προγραμματίσει να βρεθεί στη συνέχεια. Επόμενοι σταθμός του θα είναι το Μάτσου Πίτσου στο Περού, μετά θα βρεθεί για καταδύσεις στην Αυστραλία, για μπάντζι τζάμπινγκ στο Γκραν Κάνιον στην Αριζόνα, όπου σκοπεύει να οδηγήσει ένα συλλεκτικό Ford Mustang, για κανό στον Αμαζόνιο, για ξέφρενα πάρτι στην Ίμπιζα, ενώ θέλει να επισκεφθεί και το Σινικό Τείχος, αλλά και τις Πυραμίδες. Εκτός αυτών όμως, θέλει και να βοηθήσει, γι’ αυτό μέσα στα πλάνα του είναι και το να βρεθεί στην Αφρική ως εθελοντής για τρεις μήνες. 

Συγκρίνοντας το τότε με το τώρα λέει ότι «δούλευα τα βράδια στο εργοστάσιο και ανησυχούσα για το πώς θα με φτάσουν τα χρήματα για να περάσω τον μήνα». Τώρα; Ο Ματ Μάιλς λέει με ειλικρίνεια: «Όποιος λέει ότι τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία, μάλλον δεν είναι αρκετά ευχαριστημένος από τη ζωή του».



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook