Ο «Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δια του Τύπου, όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της παρουσίασης της παράστασης « Όλα για το σπίτι, κρεβάτι και εκκλησία » στο Ανοιχτό Θέατρο «Πύλη Βηθλεέμ» στις 15-6-2014. 

Πρώτα από όλους ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την συνδιοργάνωση της παράστασης και την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής κα. Θεανώ Βρέντζου - Σκορδαλάκη. Επίσης, το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Κρήτης και ιδιαιτέρως την κυρία Μαρία Ιακωβίδου. Ξεχωριστά ευχαριστεί τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου Γιώργο Αντωνάκη, για την αμέριστη συμπαράστασή του. Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε στον Βαγγέλη Μαστορογιαννάκη και το Θέατρο Κρήτης καθώς και στους Σταυρακάκη Κώστα και Παπαχατζάκη Μανώλη, για την βοήθειά τους, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η παράσταση.

Ευχαριστεί τις ερασιτέχνες ηθοποιούς (με σειρά που εμφανίστηκαν): Κοκοτσάκη Ελευθερία, Καρμπαδάκη Ελένη, Ψυλλάκη Χρυσούλα, Ραμουτσάκη Μαρία, Αθανασοπούλου Έλενα, Κουκουράκη Ευανθία, Θυμάκη Μαρία, Βουτετάκη Κατερίνα και Βουτετάκη Αργυρώ, καθώς και τους συντελεστές: Αθανασόπουλο Νάσο και Φραγκοπούλου Νίκη (σκηνοθεσία), Παπαδουλάκη Μικέλα (σκηνικά – κοστούμια), Καρμπαδάκη Ελένη (μουσική επιμέλεια), - όλοι μέλη του Συλλόγου- για τον χρόνο και τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Ευχαριστεί τις αισθητικούς Ζέτα και Μαρία Θεοδωράκη, για το μακιγιάζ και τις κομμώσεις. Τέλος ευχαριστεί τον κύριο Χρήστο Ηλιάκη και τον ραδιοφωνικό σταθμό JOY 106.5 για την προβολή της εκδήλωσης.

Μα πάνω από όλους ευχαριστεί το κοινό του Ηρακλείου, που με την παρουσία του μας εμψύχωσε και μας στήριξε και με την προσφορά του βοήθησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Νάσος Αθανασόπουλος