Έπειτα από τις τρεις ιδιαίτερα επιτυχημένες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το InsuranceForum.gr με χαρά αναγγέλλει τη διεξαγωγή της 4ης ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, από τις 14.30 έως τις 18.30.

Ο τίτλος της ημερίδας, στην οποία θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν έντονα τους διαμεσολαβητές αυτό το διάστημα, είναι:
«Τα εφόδια του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή για την επόμενη 5ετία. Από τη θεωρία στην πράξη»

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του insurancewebinars.gr της πρώτης πλατφόρμας διεξαγωγής e-seminars για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν:

  • Τα social media, ένα εξαιρετικό εργαλείο πωλήσεων για το σύγχρονο διαμεσολαβητή και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην πράξη.
  • Πώς οι διαμεσολαβητές θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις αλλαγές στην καθημερινή μας εργασία.
  • Ποιες αλλαγές επιφέρουν οι πράξεις 30-31 της Τράπεζας Της Ελλάδας. Τι συνεπάγεται για τον τρόπο εργασία μας και ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις.
  • Ποιοι είναι οι κλάδοι που θα πρέπει να δώσουν βαρύτητα οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Εισηγητές της ημερίδας

Μελίνα Τσικογιαννοπούλου (Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού)

Γεώργιος Κουτίνας (Μεσίτης – Εμπειρογνώμων ασφαλίσεων)

Ιωάννης Οφάκογλου (Director Ristart Marketing Agency)

Νικόλαος Κλήμης (Οικονομολόγος – Σύμβουλος επιχειρήσεων)

 

Είσοδος ελεύθερη.

 

Αυτό που χαρακτηρίζει την καινοτομία των ημερίδων του Insuranceforum.gr είναι πως διοργανώνονται από διαμεσολαβητές για διαμεσολαβητές.

Η θεματολογία, το στυλ και το ύφος  γύρω από το οποίο κινείται η ροή της κάθε ημερίδας καθορίζεται αποκλειστικά από τα μέλη του forum και αναλόγως των αναγκών που έχουν οι διαμεσολαβητές.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία ημερίδα που παρουσιάζει αυτό που πραγματικά θέλει να μάθει η ασφαλιστική αγορά και αυτό αποτελεί το στοιχείο που τις διαφοροποιεί από  τις υπόλοιπες.

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του InsuranceForum.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες (παρουσίαση των χορηγικών πακέτων μας κ.ο.κ.) μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ.Αριστείδη Βασιλειάδη στο administrator@insuranceforum.gr ή στα τηλέφωνα 6941 665405 και 2312 201003.

Για να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας, πατήστε εδώ

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook