Νέα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων “Δία Βίου Μάθησης” πρόκειται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες από το Δήμο Χανίων, το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (Μ.Α.Ι.Χ.) και το Μεσογειακό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης.

H αρμόδια Αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη, αναφερόμενη στα νέα προγράμματα επεσήμανε ότι ''συνεχίζουμε με οχτώ (8) νέα τμήματα Δια Βίου Μάθησης με σκοπό όσο το δυνατόν περισσσότερα άτομα να εξασφαλίσουν μεγαλύτερες ευκαιρίες εκπαίδευσης και ένταξης στην αγορά εργασίας'' . 

Η κα Χατζηδάκη ενημέρωσε επίσης ότι ''παράλληλα θα ξεκινήσουν και δύο νέα τμήματα για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων και στο Αγροτικό Κατάστημα Αγιάς Χανίων και αφορούν αντίστοιχα, Αθλητική Παιδεία - Φυσική Αγωγή σε ηλικιωμένους και Αθλητική Παιδεία- Φυσική Αγωγή σε κρατούμενους''.

Πρόκειται για τα τμήματα:


Αιτήσεις για τα οχτώ προαναφερόμενα τμήματα θα κατατίθενται από την Τετάρτη 25 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, στο Γραφείο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων (Μυλωνογιάννη 71-73, πληρ. τηλ. 2821 3 41785).

Τα εν λόγω προγράμματα, πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ για τους συμμετέχοντες, προηγούνται οι Δημότες και οι κάτοικοι Χανίων, μοριοδότηση 25% θα έχουν οι άνεργοι, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.