Συνάντηση με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη είχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με καταγωγή από το Μαλεβίζι, κ. κ. Γιώργος Μαρής, Κώστας Φασουλάκης και Λάμπρος Βαμβακάς.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα τρέχοντα θέματα του δήμου Μαλεβιζίου που σχετίζονται με την Περιφέρεια Κρήτης, τα έργα που χρηματοδοτούνται από προγράμματα της Περιφέρειας, κλπ, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην κατασκευή του νέου δημοτικού σχολείου Γαζίου (για το οποίο έχει ήδη αγοραστεί το οικόπεδο) αλλά και στην προμήθεια του εκθεσιακού εξοπλισμού της Δημοτικής Πινακοθήκης «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο.

Και οι τρεις σύμβουλοι δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη δημοτική αρχή, ενώ ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης από την πλευρά του, τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και τη διάθεση συνεισφοράς και τους ενημέρωσε αναλυτικά για την άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη κ. Στ. Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευρ. Κουκιαδάκη, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.