Μερικά πράγματα στη φύση είναι, τελικά, πολύ περίεργα. Αντί να μεγαλώνουν μικραίνουν και γίνονται όλο και πιο μελωδικά. Έτσι συνέβη και με την Ψαρόσουπα που έγινε Ψαροσουπίτσα νόστιμη σαν πεσκανδρίτσα και την ευθύνη γι\’ αυτό φέρουν ακέραια οι μικροί μαθητές και το προσωπικό του παιδικού σταθμού \”Λιλιπούπολη\” της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Την περασμένη Δευτέρα στο Δημοτικό κινηματογράφο Κήπος η παράσταση ήταν μια σκέτη απόλαυση! Μικροί και μεγάλοι ταξίδεψαν μέσα από το σενάριο του Γιώργου Λεμπέση, σε μια περιπέτεια ζωής, αποφασιστικότητας και πάνω απ\’ όλα διδαχής!

\"\"

Με περίσσευμα καρδιάς και ψυχής, το προσωπικό του παιδικού σταθμού \”Λιλιπούπολη\” και οι λιλιπούτειοι αστέρες, κατάφεραν να συγκινήσουν και να αποδείξουν ότι το μεγαλείο της ζωής βρίσκεται στην αγάπη, τη μάθηση και τη συνεργασία!

\"\"

Ένα δώρο ανεκτίμητο για τα παιδιά, που φροντίζουν καθημερινά απλόχερα να τους το δίνουν, οι άνθρωποι του παιδικού σταθμού με μπροστάρη ένα \”αιώνιο παιδί\”, τη Δέσποινα Καμαριανάκη.

\"\"

Λίγο πριν την παράσταση βέβαια την… \”παράσταση έκλεψε\” η αναφορά της κας Καμαριανάκη στις άοκνες προσπάθειες της προέδρου της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και αντιδημάρχου Χανίων Νάνσυς Αγγελάκη, η οποία έχει επιτελέσει αξιοζήλευτο έργο στους παιδικούς σταθμούς και ως εκ τούτου οι παρευρισκόμενοι \”της το ξεπλήρωσαν\” με ένα ζωηρό και διαρκές χειροκρότημα.

\"\"

Ζωηρό και διαρκές ήταν το χειροκρότημα και στη βράβευση του μάγειρα ή σεφ, δεν ξέρουμε ποιόν τίτλο προτιμάει, σίγουρα όμως του ταιριάζει αυτός του εξαίρετου ανθρώπου και επαγγελματία, του Γεράσιμου Μπικάκη ο οποίος φροντίζει τα γεύματα των παιδιών.

\"\"

Η βράβευση του Γεράσιμου:

Στα της παράστασης τώρα και επειδή τα λόγια είναι μάλλον περιττά, οι φωτογραφίες και τα video που ακολουθούν αποτυπώνουν το μεράκι, τη δουλειά αλλά και το ταλέντο των πρωταγωνιστών που έκλεψαν τις καρδιές των παρευρισκομένων, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον… ένα μέλλον στο οποίο κανένας δεν μπορεί να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια!

Δέσποινα, Γεράσιμε, Ελένη, Στέλλα, Βάσω, Εύα, Μαρία, Όλγα, Ευαγγελία, Τρίντα σας ευχαριστούμε!

Απολαύστε:

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Σταύρος Ζουλάκης
Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook