Το Drack Day είναι γεγονός και θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Ιουνίου στις 10 το πρωί στο Αεροδρόμιο του Μάλεμε από την Α.Λ.Α. Χανίων.

Με έναν πολύ έξυπνο τρόπο σκέφτηκαν οι διοργανωτές της ΑΛΑ Χανίων να προβάλουν τον αγώνα drift – GP Tuning & Drag Day που θα γίνει αυτή την Κυριακή 29/6 στο αεροδρόμιο του Μάλεμε στις 10 το πρωί.

Το σενάριο θέλει να περάσει το πόσο επικίνδυνο είναι να \”τρέχουν\” στους δρόμους και πόσο λάθος είναι να παίρνουν μέρος σε \”αυτοσχέδιους\” αγώνες βάζοντας σε κίνδυνο τους ίδιους αλλά και τους ανθρώπους που κινούνται γυρω τους!!!

Να υπενθυμίσουμε στους οδηγούς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ότι θα πρέπει να έχουν αγωνιστική άδεια/ταυτότητα αθλητού (πρώην licence) και η λήξη των συμμετοχών είναι αυστηρά την Τετάρτη 25/6!!!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2821086756 Α.Λ.Α.Χ., 2821074896 Παπαδοκωνσταντάκης Γιάννης και 28210 88705 Μιχαηλάκης Στέλιος, στο site της λέσχης www.alahanion.gr και στο Facebook οπου συνεχως θα ανανεώνονται όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook