Υλικά
 
• 4 κουτσομούρες
• 1 μέτριο λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες
• 100 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 4 σκελίδες σκόρδου «σπασμένες»
• 100 ml. λευκό ξηρό κρασί
• Χοντρό αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
 
(για το αρωματισμένο ελαιόλαδο)
• 160 ml. παρθένο ελαιόλαδο
• 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
• 2 κ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
• ½ λεμόνι, χυμό
• 1 κ. σούπας κάπαρη
• 10 μαύρες ελιές απυρήνωτες, κομμένες σε κομμάτια
• 10 πράσινες ελιές απυρήνωτες, κομμένες σε κομμάτια
• 5 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
• Αλάτι & πιπέρι (ανάλογο)
 
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε προσεκτικά και πλένουμε τα ψάρια. Γεμίζουμε κάθε ένα ξεχωριστά με τις φέτες λεμονιού, το σκόρδο και το μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε καλά και αφήνουμε μέσα σε ταψί. 
Τυλίγουμε ένα ένα τα ψάρια με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 12-15 λεπτά της ώρας. 
Παράλληλα, φτιάχνουμε το αρωματισμένο ελαιόλαδο ως εξής. 
Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, την κάπαρη, τις πιπεριές και τις ελιές. Φτιάχνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι. 
Μόλις ψηθούν τα ψάρια, ανοίγουμε τη λαδόκολλα και περιχύνουμε τις κουτσομούρες με το ελαιόλαδο. Σερβίρουμε όπως είναι ζεστές.