Τετ α τετ με τον επικηρυγμένο Χριστόδουλο Ξηρό βρέθηκαν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία την περασμένη εβδομάδα στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με το «Έθνος» όμως ο διαβόητος φυγάς τους αντιλήφθηκε, κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητό που οδηγούσε και «χάθηκε» στα στενά της περιοχής.
Στο μικροσκόπιο βρίσκονται τώρα τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από το περιστατικό. Το στοίχημα των αστυνομικών είναι να εντοπίσουν τη διαδρομή που ακολούθησε, αλλά και το σπίτι όπου κρύβεται τους τελευταίους μήνες.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, έχει αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση, έχει παχύνει αρκετά, ενώ έχει αφήσει μούσι και μαλλιά.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο σύστημα υποστήριξης του Ξηρού μετέχουν όχι μόνο μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς που είχε γνωρίσει στη φυλακή, αλλά και πρόσωπα που φέρονται να ανήκουν σε άλλες οργανώσεις και να συνεργάζονται με τους Πυρήνες.
Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ.

Στο μεταξύ σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

\”Ανακοινώνεται ότι τα αναφερόμενα σε σημερινό δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας με τίτλο «Έφτασαν μια ανάσα από τον Χριστόδουλο Ξηρό!», δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.\” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook