Με μία σκηνή βγαλμένη από ταινία τρόμου ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Νέας Ορλεάνης όταν αντίκρυσαν έναν άνδρα να περπατά στον δρόμο έχοντας στην πλάτη του καρφωμένο ένα μαχαίρι! 
Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη γύρω στις 10 το βράδυ στα Mc Donald\’s της περιοχής. Ο άνδρας αν και τραυματισμένος κατάφερε και μπήκε στο εστιατόριο, είπε ένας μάρτυρας. 
«Άκουσα τον κόσμο να ουρλιάζει και υπήρχε αναστάτωση», ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο άνδρας στεκόταν έχοντας στην πλάτη του καρφωμένο ένα κουζινομάχαιρο! 
Οι αρχές ανέφεραν ότι νωρίτερα είχε σημειωθεί ένας τσακωμός μεταξύ ανδρών στη γωνία έξω από το εστιατόριο. Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο λαβωμένος άνδρας μιλούσε στο τηλέφωνο. Μάλιστα τον άκουσε να λέει σε κάποιον -πιθανότατα σε κάποιο μέλος της οικογένειάς του- ότι μάλλον είναι η τελευταία φορά που συνομιλούν. 
Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα ασθενοφόρο και μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο Jamaica όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία αναζητά δύο άνδρες που σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζονται με τον σοβαρό τραυματισμό του θύματος.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook