Με αφορμή τη δυνατότητα, που προσφέρει η WIND στους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα, να δοκιμάσουν Δωρεάν το δίκτυό της ,τρέχει ένας νέος online διαγωνισμός μέσα από το www.winddokimi.gr. 

Ο Πρόεδρος ή αλλιώς ο Αγαπούλας «δοκιμάζει» παίχτες σε όλη την Ελλάδα, αναζητώντας «μπαλαδόφατσες» στο www.winddokimi.gr και καλεί τους χρήστες να ανεβάσουν τη φωτό τους στα social media και ακολουθώντας τις οδηγίες να την ποστάρουν μπαίνοντας αυτόματα στην κλήρωση για tablets, smartphones ή δωρεάν mobile broadband. 

Μέσα από τρία απλά βήματα καθένας μπορεί να μπει στην κλήρωση για 3 Sony Xperia™ Z, 1 Nokia Lumia 630 DS, 1 Huawei Ascend G630, 1 LG L90, 1 Sony Xperia T2 Ultra Dual ή 4 πακέτα Mobile Broadband με κάρτα και δωρεάν mobile mifi στα 21Mbps και 6GB δωρεάν χρήση Internet για 30 ημέρες!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν και πραγματικά το υπερσύγχρονο, υψηλών ταχυτήτων δίκτυο της WIND και τις απεριόριστες δυνατότητές του, αποκτώντας την ειδική προσφορά της εταιρείας για δοκιμή δικτύου με δωρεάν χρήση, σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND ή online στο site της WIND.