17 μετανάστες συνέλαβαν αστυνομικοί στον στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης». Πρόκειται για 16 Σύρους, ηλικίας από 22 έως 53 ετών και έναν 30χρονο Πακιστανό, οι οποίοι προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, σε έλεγχο των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ο 30χρονος Πακιστανός, επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου.

Σε μεταγενέστερο χρόνο χθες το πρωί, συνελήφθησαν ακόμη δεκατρείς Σύροι, διότι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα οι τρεις για Ελβετία, ένας για Γαλλία, ένας για Γερμανία και οι εννέα, για Ρώμη Ιταλίας.

Επιπλέον, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες. συνελήφθησαν τρεις Σύροι ηλικίας 32, 29 και 48 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, θα αναχωρούσαν από τη χώρα με προορισμό τη Κοπεγχάγη Δανίας.

Το πλαστό έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook