Η Επισκοπή ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κονομάρα, που θα είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.
Η σχετική ανακοίνωση:
Ο Παναγιώτης Κονομάρας είναι κι επίσημα από χθες, ο νέος γυμναστής της ομάδας μας. Ο 25χρονος Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία μας και συζήτησε όλα τα θέματα που άπτονταν των διαδικασιών προκειμένου οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία και η ομάδα μας να ξεκινήσει με τον ιδανικό τρόπο την προετοιμασία της. Ο Κονομάρας είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρό μας κ. Νικολιδάκη ενώ περιεκτική ήταν αυτή με τον προπονητή μας κ. Ανυφαντάκη αφού από ‘δω και στο εξής, θα είναι άμεσοι συνεργάτες…
Με καταγωγή από την Αργολίδα ο νέος υπεύθυνος εκγύμνασης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας έχει πολύ δυνατό βιογραφικό.
Ο 25χρονος Κονομάρας γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 1989 στο Άργος και παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει πολύ καλό βιογραφικό. Ο Κονομάρας είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA B, και ήταν υπεύθυνος της φυσικής κατάστασης της ομάδας Νέων του Πανθρακικού. 
Είναι απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Πρόγραμμα του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδίκευση στην προπόνηση φυσικής κατάστασης και μεγιστοποίηση απόδοσης των αθλητών.
Τέλος, ο Παναγιώτης Κονομάρας έχει αρκετές δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά και έχει λάβει μέρος σε Διεθνή Συνέδρια και Σεμινάρια.

«Ήρθα σε ένα υγιές σωματείο»

Ο νέος γυμναστής μάλιστα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ομάδα μας.
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ ένα υγιές σωματείο το οποίο έχει διακριτή  φιλοσοφία και αγωνιστικό πλάνο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη και τον προπονητή κ. Ανυφαντάκη που με επέλεξαν. Εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook