Από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου πιάνουν δουλειά σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. οι 1.543 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί που βγήκαν στην κινητικότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα \”Ελεύθερος Τύπος\” ως την ερχόμενη Τετάρτη οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί θα πρέπει να προσέλθουν στις νέες τους υπηρεσίες για να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους.

Για το που θα τοποθετηθεί ο καθένας ξεχωριστά οι δημοτικοί αστυνομικοί θα ενημερωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν:

-Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 περί μη παραπομπής σε δίκη που θα πρέπει να υποβληθεί στη Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού

-Φύλλο διακοπής μισθοδοσίας από το φορέα προέλευσης (ΟΤΑ), που θα πρέπει, επίσης, να κατατεθεί άμεσα στη Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού

Οι δημοτικοί αστυνομικοί θα υποβληθούν σε δακτυλοσκόπηση, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΦΜ τους, τη ΔΥΟ, τον ΑΜΚΑ, έναν κωδικό IBAN, αλλά και τον αριθμό μητρώου ασφαλιστικού φορέα και την ημερομηνία πρώτης ασφάλισης.

Την ίδια μέρα κατά την οποία θα καταθέσουν τα παραπάνω δικαιολογητικά θα τους ανακοινωθεί ότι στις 8 το πρωί της 7ης Ιουλίου (ημέρα Δευτέρα) θα πρέπει να παρουσιαστούν στις υπηρεσίες τους, χωρίς να δικαιολογούνται οδοιπορικά έξοδα για την μετακίνησή τους.

Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook