Ο Πέτρος Δημητριάδης φαίνεται ότι για δεύτερο στη σειρά καλοκαίρι θα απασχολήσει και πάλι τους ανθρώπους του Πλατανιά. Ο πολύπειρος επιθετικός της Κορίνθου σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» που φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο 33χρονος φορ και πρώτος σκορερ της Κορίνθου στο πρωτάθλημα με 8 γκολ είχε βρεθεί σε συζητήσεις με την χανιώτικη ομάδα και το περασμένο καλοκαίρι αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων που είχε.
Φέτος βέβαια τα δεδομένα ίσως έχουν αλλάξει μιας και από τη μία η οικονομική κρίση σε όλους τους τομείς θα «ρίξει» και τις απαιτήσεις όλων των παικτών αλλά και από την άλλη ο Πλατανιάς έδειξε ένα πρόσωπο διαφορετικό στο πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε και φαντάζει ως πολύ καλή επιλογή για κάθε ποδοσφαιριστή. Επιπλέον ο ίδιος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα του Ισθμού λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Σε περίπτωση μάλιστα που παραχωρηθεί ο Νίκος Κατσικοκέρης, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του χρονιά, τότε είναι επιτακτική ανάγκη για τον Πλατανιά και τον προπονητή Τίμο Καβακά να βρούν αξιόπιστη λύση για το κενό που θα δημιουργηθεί. Ως τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί και ο Δημητριάδης, με το μόνο που μένει είναι να δούμε αν πάρει «σάρκα και οστά» αυτή η μεταγραφή.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook