Με τον Μανώλη Λιδάκη ανοίγει την Παρασκευή 27 Ιουνίου ο φετινός κύκλος των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Θεάτρου των Αγρών στο Κυπαρίσσι που φέτος εισάγει νέα δεδομένα στον τρόπο αντιμετώπισης του κοινού που παρακολουθεί κάθε χρόνο τις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Συνεχίζοντας τη φιλοσοφία του ότι η μουσική είναι κοινωνικό αγαθό το Θέατρο των Αγρών υιοθετεί προαιρετική είσοδο για όλες τις φετινές πολιτιστικές του εκδηλώσεις. Μια ενέργεια που επιτρέπει σε όσους ανηφορίσουν μέχρι το Κυπαρίσσι να περάσουν από τις πόρτες του με προαιρετικό αντίτιμο. Και αυτοί που έχουν να το διαθέσουν και αυτοί που δεν έχουν…

Ο Μανώλης Λιδάκης, όπως και οι άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος στις εκδηλώσεις του Θεάτρου, συμμερίστηκε από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα του προαιρετικού αντιτίμου και έρχεται, μετά από καιρό, στον τόπο καταγωγής του, το Ηράκλειο, έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει, αλλά και τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλεία «Αύριο θα είναι αργά» όπου, μεταξύ των άλλων, ακούγονται και ανέκδοτοι στίχοι του Μανώλη Ρασούλη.

Ο Μανώλης Λιδάκης ξεκινάει το φετινό του μουσικό ταξίδι από το Ηράκλειο. Τον τόπο καταγωγής του τιμώντας έτσι τους συμπατριώτες του.

Mε τα ολοκαίνουργια τραγούδια του νέου του δίσκου «Αύριο θα είναι αργά» όπου τη μουσική υπογράφουν η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Ορφέας Περίδης και με άξονα τις πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές της δισκογραφίας του ο Μανώλης Λιδάκης δηλώνει ένα νέο παρών στη δισκογραφία και στον κόσμο που τον αγάπησε!

Με επιλογές τραγουδιών από ένα πλούσιο ρεπερτόριο και απ' όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του όπως «Ο Γλάρος», «Με τα φτερά του έρωτα», «Χαλκίδα», «Δεν είσαι πουθενά» μέχρι και τα πιο πρόσφατα που έχουμε αγαπήσει όπως «Για να σε συναντήσω», «Σ' έχω δε σ' έχω», «Αρετούσα» ο Μανώλης Λιδάκης έρχεται για να μας παρασύρει σ' ένα αέρινο μουσικό ταξίδι.

Τραγούδια με άρωμα από τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, όπως το «Πάλι πάλι» «Σαν είχες άλλον στην καρδιά», «Άστρα μη μαλώνετε» και «Κόκκινο ακρογιάλι», πασίγνωστα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από την δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Β' Ανάγνωση» αλλά και τα καινούργια από τον νέο του δίσκο σε μουσικές της Βάσως Αλλαγιάννη, του Σωκράτη Μάλαμα και του Ορφέα Περίδη πάνω σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη, της Βάσως Αλλαγιάννη του Γιώργου Σιδερή του Γιώργου Κλεφτογιώργου, του Γιάννη Μελισσίδη και του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη.

Ένα συναπάντημα μουσικής και ερμηνείας, που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν. Επειδή κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο ρυθμό και στο συναίσθημα. Στη ζωή, στη χαρά, στον έρωτα, σε όλα αυτά που περικλείει το μεγαλείο της μουσικής. Ένα πρόγραμμα όπου ο σπουδαίος ερμηνευτής καταθέτει φωνή και ψυχή.

Ο Μανώλης Λιδάκης σε μια περιήγηση σε όλα τα χρόνια της μουσικής του καριέρας επιλέγοντας τις πιο δυνατές στιγμές του ρεπερτορίου του, την Παρασκευή 27 Ιουνίου στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι, με προαιρετικό αντίτιμο.