Παρουσία του Διοικητή της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Κοσμά Χουτουριάδη και μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, ο Πρόεδρος του Ρ. Ο. Ηρακλείου Μανόλης Φούμης, παρέδωσε τη σκυτάλη του Ομίλου στον Ναύαρχο ε.α. Νίκο Χουχουρέλο.

Ο Δ/της Κοσμάς Χουτουριάδης στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις πολλές και σημαντικές δράσεις του Ομίλου και παρέδωσε στον απερχόμενο Πρόεδρο Μ. Φούμη εκ μέρους του Προέδρου του Διεθνούς Rotary Ron Burton, την εύφημο μνεία μετ’ επαίνου, ένα βραβείο που δίνεται για πρώτη φορά στον Ρ. Ο. Ηρακλείου, ως ένδειξη αναγνώρισης του πλούσιου έργου του Ομίλου κατά την προηγούμενη χρονιά.

Παράλληλα, βράβευσε και τον Βοηθό Δ/τη Παντελή Κρουσταλάκη για την πολύτιμη βοήθεια που του προσέφερε, ενώ ο ίδιος έλαβε ως δώρα μια βούργια με Κρητικά προϊόντα και ένα Κρητικό μαχαίρι.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΡΟΗ Μ. Φούμης, παρουσίασε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της 12μηνης θητείας του, ο οποίος περιελάμβανε δωρεές σε συλλόγους και φορείς αξίας μεγαλύτερης των 35.000 € (με το 76% του ποσού να προέρχεται από νέες χορηγίες) και 63 συνολικά δράσεις και εκδηλώσεις κάθε μορφής.

Το «μυστικό» της επιτυχούς παρουσίας του Ρ.Ο.Η. στα κοινωνικά δρώμενα όπως τόνισε ο Μ. Φούμης, ήταν η ομαδική δουλειά, ο σωστός προγραμματισμός, αλλά και η αισιοδοξία με την οποία αντιμετώπισαν τα μέλη του Ομίλου, μια προς μια όλες τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους Ροταριανούς για την πολύτιμη βοήθειά τους, τα Μέσα Ενημέρωσης που προέβαλαν με αποτελεσματικό τρόπο τις δράσεις του Ρ.Ο.Η., τους χορηγούς και υποστηρικτές της χρονιάς, καθώς και τη Δ/νση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Galaxy για την καταπληκτική φιλοξενία.

Ο Πρόεδρος της χρονιάς 2014 – 2015 Νίκος Χουχουρέλος, συνεχάρη τον Μανόλη Φούμη και το απερχόμενο Δ. Σ. για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της θητείας τους, ενώ παρουσίασε τις κατευθύνσεις και τις προτεραιότητες του νέου Δ. Σ. για το επόμενο 12μηνο.

Πρώτη δράση της νέας Ροταριανής χρονιάς ως είθισται, είναι ο καλοκαιρινός χορός του Ομίλου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Despo στις Γούβες, το Σάββατο 12 Ιουλίου.

Το νέο Δ.Σ. του Ρ.Ο.Η. αποτελείται από τους: Νίκο Χουχουρέλο (Πρόεδρο), Φάνη Κανάκη (Α’ Αντιπρόεδρο), Gian Andrea Garancini (Β΄ Αντιπρόεδρο), Μιχάλη Ζωγραφάκη (Γραμματέα), Μύρων Χρηστάκη (Ταμία), Μιχάλη Μπακάλη (Κοσμήτορα), Γιάννη Μηλιαρά (Ηλεκτρονικό Γραμματέα), Παντελή Κρουσταλάκη (Μέλος), Γιάννη Ιεραπετρίτη (Μέλος), Νώντα Χαρωνίτη (Μέλος) και Κλεόβουλο Χανδάνο (Μέλος).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook