Γούρι στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου φαίνεται πως έφερε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα που έφερε την πρόκριση στην χώρα μας το βράδυ της Τρίτης, μαζί με την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη.
Κι όμως, η τελευταία φορά που ο κ. Μητσοτάκης είχε παρακολουθήσει την Εθνική ήταν στο Euro το 2004, όταν η Ελλάδα είχε κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Χρειάστηκε να περάσουν 10 ολόκληρα χρόνια για να δει ξανά ποδόσφαιρο ο κ. Μητσοτάκης και η επόμενη φορά που το έκανε ήταν ο αγώνας της χώρας μας με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποφάσισε να παρακολουθήσει τον αγώνα από το σπίτι του στα Χανιά, δίνοντας την υπόσχεση: «Θα δω ολόκληρο τον αγώνα ακόμα και την παράταση εάν υπάρξει».
Μάλιστα, σύμφωνα με την κυρία Μπακογιάννη – η οποία είδε μαζί του τον αγώνα- ο κ. Μητσοτάκης ενθουσιάστηκε από το αποτέλεσμα αλλά και από τη συλλογική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ενώ όσον αφορά στο αν χάρηκε από το γκολ που έβαλε ο Γιώργος Σαμαράς είπε πως ο Μητσοτάκης «δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα ονόματα…».
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook