Με την επιλογή προσωρινού αναδόχου, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανάθεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης και τοποθέτησης κυβόλιθων σε δρόμους της Αμμουδάρας, προϋπολογισμού 290.000 ευρώ. Ειδικότερα, στις εργασίες περιλαμβάνονται παρεμβάσεις στις οδούς Θεοτόκου, Βαγιάς, Ντίας, Σαντορίνης, Νάξου, 62 Μαρτύρων, Αισχύλου και Σοφοκλή.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Άλλη μια στοχευμένη παρέμβαση της δημοτικής αρχής, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας, είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Προσπαθούμε με κάθε διαθέσιμο μέσο να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής της Αμμουδάρας, ενώ ταυτόχρονα διαχειριζόμαστε τα χρήματα των δημοτών μας με τρόπο τέτοιο, ώστε να επιστρέφουν στους ίδιους μέσα από έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την άψογη συνεργασία μας και την καθοριστική βοήθειά του και σε αυτό το έργο».

Η χρηματοδότηση γίνεται από ίδια έσοδα του δήμου με το ποσό των 140.000 € και από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το ποσό των 150.000 €.