Συνεχίζονται οι συλλήψεις μεταναστών στα αεροδρόμια της Κρήτης, με 15 αλλοδαπούς να συλλαμβάνονται για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε Ηράκλειο και Χανιά.

Σ\’υμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας σήμερα το πρωί, συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Γ. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, δύο αλλοδαποί από τη Συρία (26χρονη και 32χρονος), για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμο ομοεθνή τους, ηλικίας 26 ετών και πλαστογραφία. Επιπλέον συνελήφθη και ο 26χρονος για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος και η 26χρονη συνόδευαν τον 26χρονο, προκειμένου να διευκολύνουν την έξοδο του από τη χώρα, κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων, προκειμένου να αναχωρήσουν για Στοκχόλμη Σουηδίας.

Επιπλέον, συνελήφθησαν χθες το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, έντεκα 11 Σύροι, ηλικίας από 21 έως 40 ετών και 24χρονος Αφγανός, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook