Η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας διοργάνωσε μαζί με την Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ την καθιερωμένη γιορτή της για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.
Την εκδήλωση, πέρα από επίσημους τοπικούς και αθλητικούς φορείς, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην αρχηγός του ΑΟΧ και από τη νέα σεζόν άσος του ΙΝΚΑ Βασίλης Γωνιωτάκης και ο ποδοσφαιριστής της Επισκοπής Γκαστόν Γκονζάλες, για τον οποίο υπάρχει ξανά ενδιαφέρον από τον ΑΟΧ.
Το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων \”πλημμύρισε\” από παιδιά.
Η επίσημη ενημέρωση της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας:
«Με την συμμετοχή περίπου 800 ατόμων (παιδιών με τις οικογένειες τους), πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η γιορτή λήξης της «Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας» με την οποία ολοκληρώθηκε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας της. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του γηπέδου με τραπεζοκαθίσματα. 
Το μέλος του Δ.Σ της ακαδημίας κ. Παπαστάμος Βασίλης είχε τον συντονισμό της γιορτής ενώ έντονη ήταν και η παρουσία της Ομάδας Α.Ε.Ε.Κ ΙΝ.ΚΑ του πρόεδρου κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ  του αντιπρόεδρου κ. ΧΙΩΤΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ όλων των μελών του Δ.Σ καθώς και των Αθλητών της ομάδας Παίδων πιστοποιώντας την πολύ καλή συνεργασία των δυο σωματείων τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και σε επίπεδο ομάδας παίδων και Α΄ ομάδας.
Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους:
 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ με τον περιφερειακό  σύμβουλο κ.  Κονταξάκη Γιώργο και την υπεύθυνη στα θέματα αθλητισμού της Αντιπεριφέρειας Χανίων κ. Τσομπανάκη Κατερίνα, Ο  ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ με τον Αντιδήμαρχο αθλητικών κ. Δημήτρη Λειψάκη, την Αντιδήμαρχο κ. Νάνσυ Αγγελάκη,  τον ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΝΙΩΝ κ. Τάσο Βάμβουκα και τους δημοτικούς συμβούλους κ. Βλαζάκη Νίκο, κ. Δαμιανάκη Γιώργο, κ. Κοτζαμιχάλη Μιχάλη, κ. Χατζάκη Γιάννη , κ. Φραγκάκη Εμμ.,  κ. Σταματάκη Εμμ. , Η ΕΠΣΧΑΝΙΩΝ με τους αντιπροέδρους  κ. Ζαγουράκη Γιώργο και κ. Λυκάκη Δημήτρη και τον κ. Τσιμπλάκη Μανώλη. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ κ. Γιαννακάκης Παναγιώτης  ΚΑΙ το μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ κύριος Δεδότσης Δημοσθένης  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ κ. Πηγουνάκης Μανώλης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κ. Ανθούση Δημήτρη. 
Επίσης στην γιορτή παρευρίσκονταν η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ως βασικός υποστηρικτής της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον περιφερικό διευθυντή Κρήτης κ. Κοζανά Ζήνον τον  Γενικό διευθυντή Χανίων κ. Σταυριανουδάκη Ευτύχη και πολλά στελέχη της τράπεζας .
Η γιορτή ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου της Ακαδημίας κ. Μπαλαδάκη Σταύρου και τους χαιρετισμούς  των επισήμων και συνεχίστηκε με τις   βραβεύσεις των Χορηγών της Ακαδημίας (ΙΝΚΑ ΧΑΝΙΩΝ και ΚΡΗΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ και ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ) 
Την τιμητική τους βέβαια είχαν τα παιδιά της Ακαδημίας τα οποία βραβεύτηκαν το καθένα ατομικά για την συμμέτοχη τους στις  προπονήσεις αλλά και ομαδικά τα τμήματα ΤΖΟΥΝΙΟΡ και  ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ για την πολύ καλή τους αγωνιστική παρουσία και την είσοδο τους στις τετράδες των αντιστοίχων πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.ΧΑΝΙΩΝ. Ειδική βράβευση είχε  η ομάδα των Προτζούνιορ της Ακαδημίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Επίσης βραβεύτηκε και η ομάδα παίδων του ΙΝ.ΚΑ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων, παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από την Ακαδημία μέσα από την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει τα τελευταία δυο χρόνια με την ομάδα της Α.Ε.Ε.Κ  ΙΝ.ΚΑ
Τέλος όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.»
Για φωτογραφίες από τη γιορτή πατήστε ΕΔΩ.
Δείτε το σχετικό βίντεο από τη ΝΕΑ Τηλεόραση: 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook