Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο και το Εσπερινό Γυμνάσιο Χανίων δέχονται εγγραφές-μετεγγραφές μαθητών για το σχολικό έτος 2014-2015.

Οι εγγραφές στο Γενικό Εσπερινό Λύκειο Χανίων έχουν ήδη αρχίσει.

Το σχολείο, απευθύνεται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση για τις εγγραφές "σε όλους όσοι τολμούν και θέλουν να κάνουν μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους, δίχως να λογαριάζουν την ηλικία και τους κοινωνικούς περιορισμούς.

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2014-15 θα λειτουργήσει πλήρης θεατρική ομάδα με συναντήσεις από τον Σεπτέμβριο κιόλας -δραματοθεραπεία, θεατρικό παιχνίδι, κλπ-, ομάδα χειροτεχνίας, φωτογραφίας, και ό,τι προκύψει ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των μαθητών μας.

 * Γιατί η γνώση δεν έχει ηλικία ούτε όρια * Γιατί ένα απολυτήριο αυξάνει τις πιθανότητες για εύρεση εργασίας * Γιατί από το Εσπερινό Λύκειο έχετε την ευκαιρία να εισαχθείτε σε όποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ επιθυμείτε Στο Λύκειό μας μπορούν να γραφούν: • όποιοι έχουν αποφοιτήσει από Γυμνάσιο, Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, ΤΕΛ, ΤΕΣ, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ή • δεν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στο Γενικό Λύκειο και επιθυμούν: • να ολοκληρώσουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση • να αποκτήσουν απολυτήριο Γενικού Λυκείου που θα είναι χρήσιμο στην επαγγελματική τους πορεία • να πετύχουν την εισαγωγή τους σε κάποιο Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι της χώρας μας Για πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 28210 43770 (καθημερινά 7:00-9.00 μ.μ. ως τις 4 Ιουλίου και όλο το καλοκαίρι κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα) Εσπερινό Γενικό Λύκειο Χανίων Εμμ. Μουντάκη 1 73133 Αμπεριά"