Οι Ρωσίδες αστυνομικίνες είναι «χάρμα οφθαλών» με τις μίνι φούστες και τις ψηλοτάκουνες γόβες και κάποιες φωτογραφίες τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Twitter, αποδεικνύοντας ότι ο ποδόγυρος της φούστας τους κονταίνει ολοένα και περισσότερο!



\"\"


Όμως, ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Sergei Gerasimov, φαίνεται ότι έχει γίνει έξαλλος με τους αξιωματικούς  της αστυνομίας που δεν προσέχουν την εμφάνιση των υφισταμένων τους και εξέδωσε νέους κανόνες που απαγορεύουν τις μίνι φούστες στις γυναίκες αστυνομικούς, τα κοντά μανίκια στα πουκάμισα των αντρών συναδέλφων τους, τα τσαλακωμένα και ασιδέρωτα ρούχα, καθώς και τον συνδυασμό των πολιτικών ρούχων με τα ρούχα της υπηρεσίας τους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia ο αναπληρωτής υπουργός δήλωσε ότι είναι σημαντικό οι άντρες και οι γυναίκες που υπηρετούν στην αστυνομία να έχουν μια «καθαρή και τακτοποιημένη εμφάνιση», ενώ προειδοποίησε τους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι θα πρέπει να προσέχουν περισότερο την εμφάνιση των υφισταμένων τους.



\"\"


Στην πόλη Yekaterinburg αναρτήθηκε στο Twitter μια εντυπωσιακή φωτογραφία που δείχνει «super hot» αστυνομικίνες με μίνι φούστες και ψηλοτάκουνες γόβες να περιπολούν στην παραλία της πόλης.

Πολλοί είπαν ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι ψεύτικες και ο Mikhail Pashkin, εκπρόσωπος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων, δήλωσε στην εφημερίδα Times της Μόσχας ότι δεν βλέπει κανένα λόγο να υπάρχουν διαμαρτυρίες για τις μίνι φούστες των γυναικών αστυνομικών, ο ίδιος πρόσθεσε: «μπορεί απλά να θέλουν να παντρευτούν»!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook