Την καθιερωμένη γιορτή της Ακαδημίας του πραγματοποίησε την Τετάρτη (25/06) ο Ηρακλής Νεροκούρου.
Το \”μενού\” περιελάμβανε ποδοσφαιρικές επιδείξεις από τα τμήματα της Ακαδημίας, απονομές βραβείων και ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ γονέων και της ομάδας Παίδων.
Η επίσημη ενημέρωση:
Την Τετάρτη 25/6 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή των ακαδημιών του Α.Ο Ηρακλή Νεροκούρου στο γήπεδο Νεροκούρου. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Α’ αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κος Δ. Λυκάκης , ο Αναπλ. Ταμίας της Ε.Π.Σ. Χανίων κος Κ. Σαριδάκης, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της Ε.Π.Σ. Χανίων κος Ε. Τσιμπλάκης και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας / Ε.Π.Σ. Χανίων κος Δ. Δεδότσης 
Η εκδήλωση περιελάμβανε διάφορες ποδοσφαιρικές επιδείξεις από τα τμήματα της ακαδημίας , απονομές βραβείων και ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ γονέων και της ομάδας παίδων. 
Κατά την Βράβευση τιμήθηκαν :
1) Ο κος Καλαϊτζίδης Γεώργιος για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας κατά τα δυο χρόνια παραμονής του σ’ αυτήν.
2) Ο Πολλάκης Βασίλειος διότι μεταξύ των εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που φοιτούσαν στην Γ’ Γυμνασίου, ήρθε πρώτος σε βαθμολογία.
3) Ο Τζεγιαννάκης Ιωσήφ διότι μεταξύ των εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που φοιτούσαν στην Β’ Γυμνασίου, ήρθε πρώτος σε βαθμολογία.
4) Ο Νικολακάκης Δημήτριος διότι μεταξύ των εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που φοιτούσαν στην Α’ Γυμνασίου, ήρθε πρώτος σε βαθμολογία.
5) Ο Γυρβαλάκης Μιχαήλ διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής, στην ομάδα Παίδων της ομάδας μας, είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
6) Ο Βλαχάκης Μιχαήλ διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής, στην ομάδα Προπαίδων της ομάδας μας, είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
7) Ο Παρασκάκης-Μπατίστα Παύλος διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής, στην ομάδα Junior της ομάδας μας, είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
8) Ο Μαρκάκης Γεώργιος διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής, στην ομάδα ΠροJunior – Αρχαρίων της ομάδας μας, είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ , προσφορά της ομάδας και των γονέων , μουσική και χορό.
Την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου προγραμματίζουμε την έναρξη της νέας σαιζόν.
Το Δ.Σ του Α.Ο Ηρακλή Νεροκούρου ευχαριστεί τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους , που με την μεγάλη συμμετοχή τους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και τους εύχεται καλό καλοκαίρι.
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook