Την καθιερωμένη γιορτή της Ακαδημίας του πραγματοποίησε την Τετάρτη (25/06) ο Ηρακλής Νεροκούρου.

Το "μενού" περιελάμβανε ποδοσφαιρικές επιδείξεις από τα τμήματα της Ακαδημίας, απονομές βραβείων και ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ γονέων και της ομάδας Παίδων.

Η επίσημη ενημέρωση:

Την Τετάρτη 25/6 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή των ακαδημιών του Α.Ο Ηρακλή Νεροκούρου στο γήπεδο Νεροκούρου. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Α’ αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κος Δ. Λυκάκης , ο Αναπλ. Ταμίας της Ε.Π.Σ. Χανίων κος Κ. Σαριδάκης, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της Ε.Π.Σ. Χανίων κος Ε. Τσιμπλάκης και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας / Ε.Π.Σ. Χανίων κος Δ. Δεδότσης 
Η εκδήλωση περιελάμβανε διάφορες ποδοσφαιρικές επιδείξεις από τα τμήματα της ακαδημίας , απονομές βραβείων και ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ γονέων και της ομάδας παίδων. 
Κατά την Βράβευση τιμήθηκαν :
1) Ο κος Καλαϊτζίδης Γεώργιος για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας κατά τα δυο χρόνια παραμονής του σ’ αυτήν.
2) Ο Πολλάκης Βασίλειος διότι μεταξύ των εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που φοιτούσαν στην Γ’ Γυμνασίου, ήρθε πρώτος σε βαθμολογία.
3) Ο Τζεγιαννάκης Ιωσήφ διότι μεταξύ των εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που φοιτούσαν στην Β’ Γυμνασίου, ήρθε πρώτος σε βαθμολογία.
4) Ο Νικολακάκης Δημήτριος διότι μεταξύ των εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που φοιτούσαν στην Α’ Γυμνασίου, ήρθε πρώτος σε βαθμολογία.
5) Ο Γυρβαλάκης Μιχαήλ διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής, στην ομάδα Παίδων της ομάδας μας, είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
6) Ο Βλαχάκης Μιχαήλ διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής, στην ομάδα Προπαίδων της ομάδας μας, είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
7) Ο Παρασκάκης-Μπατίστα Παύλος διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής, στην ομάδα Junior της ομάδας μας, είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
8) Ο Μαρκάκης Γεώργιος διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής, στην ομάδα ΠροJunior - Αρχαρίων της ομάδας μας, είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ , προσφορά της ομάδας και των γονέων , μουσική και χορό.
Την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου προγραμματίζουμε την έναρξη της νέας σαιζόν.
Το Δ.Σ του Α.Ο Ηρακλή Νεροκούρου ευχαριστεί τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους , που με την μεγάλη συμμετοχή τους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και τους εύχεται καλό καλοκαίρι.


Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.