Όλο και περισσότεροι είναι οι άνδρες που επιθυμούν μεγέθυνση και πάχυνση πέους, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, όπως αποκαλύπτουν στοιχεία που προέρχονται από την Ελληνική Ανδρολογική Εταιρεία.

Το 2013, η αύξηση σε αυτού του είδους τις επεμβάσεις, ξεπέρασε το 70% σε σχέση με την τελευταία δεκαετία. Σύμφωνα με τα στοιχεία, κάθε χρόνο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται περισσότερες από 70 χειρουργικές επεμβάσεις για μεγέθυνση και πάχυνση πέους.

Στην Πάτρα η κατάσταση είναι ανάλογη! Αλλωστε είναι γνωστό ότι ο επιστήμονας που υλοποιεί με επιτυχία τέτοιες επεμβάσεις σε όλη τη χώρα είναι Πατρινός. Πρόκειται για τον ανδρολόγο Αριστομένη Γκέκα που υπηρετεί το ΕΣΥ στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και οι επεμβάσεις του είναι παγκοσμίως γνωστές.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, στην Πάτρα προσέρχονται στο Νοσοκομείο τουλάχιστον 15 άτομα ετησίως για μεγέθυνση πέους. Τα 2/3 όμως των παραπάνω περιπτώσεων αφορούν... ψυχολογικούς λόγους. «Νομίζουν ότι το πέος τους είναι μικρό. Κυρίως επειδή βλέπουν ταινίες πορνό και δεν καταλαβαίνουν πως οι συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές έχουν επιλεγεί επειδή είναι «προικισμένοι»!

Δεν σημαίνει όμως ότι όλοι... πρέπει να έχουν τέτοιο μέγεθος πέους» τονίζει ο κ. Γκέκας. «Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις τις οποίες ονομάζουμε ψυχοπαθητικές δεν επεμβαίνουμε». Όμως επεμβαίνουμε σε άλλες περιπτώσεις όπως πχ παχύσαρκων κλπ. Εκεί όντως απαιτείται η επέμβαση για επιμήκυνση του πέους. ‘Η σε άλλες περιπτώσεις που όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα».

newsit.gr από dete.gr