Όλα είναι έτοιμα στο ειδυλλιακό Λουτρό για το γάμο του εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Πιερ Γκουρντέν με την εκλεκτή της καρδιάς του, που γίνεται σήμερα το απόγευμα στο γραφικό χωριό των Σφακίων, όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr (δείτε εδώ).

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, ο χώρος στον οποίο θα γίνει το παραδοσιακό κρητικό γαμήλιο γλέντι, είναι στολισμένος σε απαλά χρώματα που θυμίζουν θάλασσα και καλοκαίρι.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Flashnews.gr, ο στολισμός των τραπεζιών που σε λίγη ώρα θα γεμίσουν με πλούσια κρητικά εδέσματα, είναι λιτός και σε συνδυασμό με το υπέροχο τοπίο και τους ήχους των κυμάτων, υπόσχονται ένα γλέντι που θα μείνει αξέχαστο στους 300  περίπου καλεσμένους.

\"\"

\"\"

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Flashnews.gr, στο γάμο θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος ενώ την βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά και κρητικό συγκρότημα, δίνοντας στο γλέντι παραδοσιακή πινελιά.

\"\"

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βλέπετε παρακάτω, έχει τοποθετηθεί ένα όμορφο μπαρ από το οποίο οι καλεσμένοι θα μπορούν να απολαύσουν τα ποτά τους καθ\’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

\"\"

Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία σύσσωμης της οικογένειας Μητσοτάκη. Στις χαρές της οικογένειας αναμένεται να συμμετάσχουν και οι παραθεριστές που θα βρίσκονται σήμερα στο Λουτρό.

Εμείς να ευχηθούμε στο ζεύγος να ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένο


Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook