Έναν 62χρονο άνδρα, την ώρα που πήγαινε για ψάρεμα μαζί με τα παιδιά του, άρπαξε τίγρης μέσα από βάρκα, σε ποταμό της Ινδίας!

Ο Sushil Manjhi κωπηλατούσε, ψάχνοντας για καβούρια κατά μήκος του ποταμού Datta, στην περιοχή Sundarbans της ανατολικής Ινδίας, ωστόσο λόγω μιας περίεργης μυρωδιάς, αποφάσισε, μαζί με τα δύο του παιδιά, να γυρίσουν πίσω. Τότε ήταν που του επιτέθηκε ξαφνικά μία τίγρης Βεγγάλης!

«Πάγωσα. Το μόνο που είδα ήταν μια κίτρινη λάμψη. Μου πήρε λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσω το φρικιαστικό θέαμα», είπε ο 40χρονος γιος του θύματος, Jyotish, συμπληρώνοντας: «Ο πατέρας μου ήταν κάτω από το θηρίο. Μπορούσα να διακρίνω μόνο τα πόδια του. Συνήλθα από το σοκ και άρπαξα ένα ραβδί. Μαζί με την αδερφή μου που κρατούσε ένα κόφτη φύλλων, επιτεθήκαμε στην τίγρη, αλλά εκείνη δεν τον άφησε».

Η τίγρης, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έσυρε τον άτυχο άνδρα στην «καρδιά» της ζούγκλας, ενώ παρά τις εκκλήσεις τους για βοήθεια, κανείς από τους τοπικούς ψαράδες δεν τόλμησε να την κυνηγήσει.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τέταρτη επίθεση τίγρης σε άνθρωπο που σημειώνεται στο συγκεκριμένο μέρος τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα οι Αρχές να απαγορέψουν την αλιεία στα δάση της περιοχής.

Η σορός του Ινδού θεωρείται απίθανο να βρεθεί…

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook