Σε μία απίστευτη γκάφα υπέπεσε σχολιαστής του CNBC, με αποτέλεσμα να πέσει εκκωφαντική σιωπή στο στούντιο για μερικά δευτερόλεπτα, εξαιτίας της αμηχανίας. Ο συγκεκριμένος αποκάλεσε γκέι τον Τιμ Κουκ, αν και ο CEO της Apple δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του.

Το περιστατικό έγινε σε εκπομπή όπου καλεσμένος ήταν ο Τζιμ Στιούαρτ, αρθρογράφος των New York Times, προκειμένου να μιλήσει για πρόσφατο θέμα του σχετικά με τους CEO που έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Μιλώντας για αυτό και το γεγονός ότι ελάχιστοι έχουν προχωρήσει σε μία τέτοια αποκάλυψη, έγινε η γκάφα.

Ο Σάιμον Χομπς, που βρισκόταν στο πάνελ, παρενέβη για να σχολιάσει ότι ο Τιμ Κουκ έχει παραδεχθεί ανοιχτά ότι είναι γκέι. Βέβαια, ο CEO της Apple δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει ποτέ δημόσια κάτι τέτοιο. «Νομίζω ότι ο Τιμ Κουκ είναι αρκετά ανοιχτός με το γεγονός ότι είναι γκέι, δεν είναι;», είπε ο Χομπς, προκαλώντας τεράστια αμηχανία στο στούντιο.

Καταλαβαίνοντας από τις αντιδράσεις των υπολοίπων παρευρισκομένων στο πάνελ ότι είχε υποπέσει σε γκάφα, αναφώνησε «Ω Θεέ μου, ήταν λάθος αυτό που είπα; Νόμιζα ότι το είχε παραδεχθεί», κάνοντας ουσιαστικά τα πράγματα χειρότερα.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook