Κανένα ίχνος του 73χρονου Βρετανού που εξαφανίστηκε στα Χανιά, δεν έχει εντοπισθεί μέχρι και αυτή την ώρα, παρά του ότι οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα, ενώ για τον εντοπισμό του έχει εκδοθεί και silver alert. 

Στις έρευνες που διεξάγονται υπο την εποπτεία του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων κ.Γεωργακάκη, συμμετέχουν ομάδες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, των εθελοντ΄πων Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, της λέσχης αυτοκινήτων 4Χ4 Χανίων κ.α.

Όπως σημειώθηκε για τον εντοπισμό του έχει εκδοθεί και silver alert προκειμένου να ενισχυθούν οι προσπάθειες αναζήτησης του από πολίτες σε περίπτωση που γνωρίζουν ή δουν κάτι να επικοινωνήσουν με τις αρχές.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το πρωί της Κυριακής υπήρξε αναφορά πολίτη που έλεγε ότι είδε τον 73χρονο κοντά στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ η μαρτυρία ελέγχεται από τις αρχές.

Υπενθυμίζεται πως ο Βρετανός έφτασε στα Χανιά στις 17 Ιουνίου και διέμενε σε κατάλυμα στο Γεράνι, ενώ η ημερομηνία αναχώρησής του ήταν στις 24 Ιουνίου.

Μόλις έφτασε έστειλε κάρτα στα παιδιά του στην Βρετανία, στην οποία έγραφε πως σκόπευε να κάνει πεζοπορία.

Στις 19 Ιουνίου, εξαφανίστηκε, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ανησυχία καθώς θεωρήθηκε πως θα είχε πάει εκδρομή.

Όμως, όταν δεν επέστρεψε στην Βρετανία στις 24 Ιουνίου, τα παιδιά του ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις αρχές για την εξαφάνιση του 73χρονου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook