Ο Σωτήρης Μπαλάφας θα δηλώνει πλέον κάτοικος Χανίων.
Ο Αρτινός αμυντικός θα κάνει σε λίγες ημέρες γενέθλια ως ποδοσφαιριστής του Πλατανιά (γεννημένος 8 Ιουλίου 1986), αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr θα πρέπει να θεωρείται ήδη \”ερυθρόλευκος\”.

Μάλιστα θα δώσει το \”παρών\” και στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (30/06).

Ο Μπαλάφας απολάμβανε ούτως ή άλλως τις διακοπές του το τελευταίο διάστημα στα Χανιά, παρέα με τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, που είναι Χανιώτισσα.

Το βιογραφικό του

Ο Μπαλάφας ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του τόπου του την Αναγέννηση Άρτας και έπαιξε ακόμα σε Εθνικό Φιλιππιάδας, ΠΑΟΚ (108 συμμ.-7 γκολ), ΠΑΣ Γιάννινα (11 συμμ.), Εργοτέλη (8 συμμ.). Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Ουκρανική Χοβέρλα.
Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Επίσημη παρουσίαση Χριστόπουλου

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου θα παρουσιάσει επίσημα τον νέο του προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλο, ο Πλατανιάς.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σημειώνεται, ακόμη, ότι η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Πλατανιά Χανίων, Γιάννη Χριστόπουλου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου, στις 13.00, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που θα παραχωρήσει η Διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας, στα γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά.»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook