Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση για τις προσπάθειές της για την πάταξη του παραεμπορίου με αφορμή τον εντοπισμό προϊόντων παραεμπορίου σε αποθήκη στο Ηράκλειο(δείτε εδω).

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Το λιανικό εμπόριο συνεχώς διαμαρτύρεται ότι το παραεμπόριο και η παραοικονομία πρέπει να χτυπηθεί στη βάση τους. Είναι μια μεγάλη πληγή για τις αγορές και την Ελληνική Οικονομία.

Εδώ στο Ηράκλειο επανειλημμένα έχομε καταγγείλει ότι το παραεμπόριο έχει γιγαντωθεί στους δρόμους, στις παραλίες και κυρίως στις Λαϊκές Αγορές.

Δυστυχώς η κεντρική εξουσία κωφεύει στις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας με αποτέλεσμα το πρόβλημα για την τοπική οικονομία και για το νόμιμο στεγασμένο εμπόριο να είναι τεράστιο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ευτυχώς καταβάλει με όσες δυνάμεις και μέσα έχει μια μεγάλη προσπάθεια για την πάταξη του παραεμπορίου.

Η επιτυχία της για μια ακόμη φορά, να εντοπίσει μια μεγάλη αποθήκη, σε περιφερειακό χωριό του Ηρακλείου, με τεράστια αποθέματα παράνομων εμπορευμάτων κινεζικής προέλευσης με τα οποία τροφοδοτούνταν τα παράνομα κυκλώματα στους δρόμους, τις παραλίες και τις Λαϊκές αγορές.

Ο ιδιοκτήτης είναι άνθρωπος που έχει σχέση με τις Λαϊκές Αγορές και αποδεικνύει τις αιτιάσεις μας ότι στους χώρους αυτούς εκτός τις νόμιμες διαδικασίες, ένα μεγαλύτερο ποσοστό είναι παράνομες δραστηριότητες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου στο πλαίσιο της απρόσκοπτης συνεργασίας με τις κατασταλτικές αρχές ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για τις θετικές ενέργειές της .\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook