Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο πόδι μετά από επίθεση σκύλου κατέληξε το απόγευμα της Κυριακής διασώστρια του ΕΚΑΒ στην Πρέβεζα αλλά και ένας άντρας ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.
Το περιστατικό μοιάζει από ταινία αλλά είναι η πραγματικότητα.
Το απόγευμα της Κυριακής ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε να συνδράμει σε τραυματισμό πεζού που παρασύρθηκε από ι.χ. στην περιοχή του Νεοχωρίου.
Κατά την άφιξη του ασθενοφόρου στο σημείο και ενώ η διασώστρια πλησίασε τον τραυματία,προκειμένου να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, όντας τραυματισμένος ο ίδιος στην άκρη του δρόμου, δέχθηκε την επίθεση του σκύλου του.
Οι δύο τους, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν βγει βόλτα όταν για άγνωστους λόγους ο πεζός παρασύρθηκε από διερχόμενο ι.χ.
Ο σκύλος με το που αντιλήφθηκε την διασώστρια να πλησιάζει το αφεντικό του και προφανώς αναστατωμένος από ότι είχε προηγηθεί της επιτέθηκε δαγκώνοντας την στο πόδι.
Στην συνέχεια ο οδηγός του ασθενοφόρου κατέβηκε προκειμένου να βοηθήσει την συνάδελφό του, που προσπαθούσε αιμόφυρτη να γλιτώσει από τα δόντια του σκύλου, ενώ ενημερώθηκε το κέντρο και ένα δεύτερο ασθενοφόρο κατέφτασε σε λίγα λεπτά.
Όμως ο τραυματίας από το τροχαίο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες αποχώρησε από το σημείο και παρά τις αναζητήσεις του δεύτερου πληρώματος του ΕΚΑΒ αυτός δεν βρέθηκε.
Η τραυματίας διασώτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο νεαρός που είχε τραυματιστεί μετέβη και αυτός στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα, λίγη ώρα αργότερα.

pamepreveza.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook