Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ διοργανώνουν την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, ώρα 21.00, συναυλία με το συγκρότημα του Μάνου Μαλαξιανάκη, με αφορμή την έναρξη των εκδηλώσεων στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.
Ο Μάνος Μαλαξιανάκης, αν και γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής, μεγάλωσε στα Χανιά απ\’ όπου και κατάγεται. Η ενασχόλησή του με τη μουσική, ξεκίνησε πριν από περίπου
15 χρόνια, με σφοδρό έρωτα προς την πρώτη του κιθάρα! Στις 14 Φλεβάρη του 2006, όντας στην Αθήνα για σπουδές δημοσιογραφίας, μέσω τυχαίων συγκυριών,
βρίσκεται να τραγουδά σε θρυλική τότε μουσική γωνιά της Πατησίων κι έτσι ξεκίνησαν όλα! Αυτή τη στιγμή οι εμφανίσεις του έχουν ξεπεράσει τα σύνορα του νομού μας καθώς και του νησιού μας, μιας και οι μουσικες του διαδρομές ξεκινούν από την μια άκρη της Κρήτης, όπως πχ τις εμφανίσεις του στα Φαλάσαρνα και καταλήγουν στο θερμό κοινό του νομού Λασιθίου! 
Ωστόσο επισκέπτεται τακτικά την Κύπρο και την Αθήνα! Κορυφαίες του στιγμές; Οι 2 συναυλίες του σε πολύ γνωστή μουσική σκηνή της Λευκωσίας και φυσικά η έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων! Οι μουσικές επιλογές του μέχρι και σήμερα βασίζονται κυρίως στην ελληνική έντεχνη σκηνή, με το ποπ-ροκ στοιχείο να κάνει αρκετά αισθητή την παρουσία του. Τέλος, αναπόσπαστο και χαρακτηριστικό γνώρισμα των ζωντανών εμφανίσεών του είναι η επικοινωνία με το κοινό και κατ\’ επέκταση το ζωντανό, φιλικό και κεφάτο κλίμα που δημιουργείται.
Μαζί του είναι:
Κιθάρες: Χρήστος Πατεράκης
Τύμπανα: Λεωνιδας Βιγλακης
Μπάσο: Γιαννης Μακρογλου
Στον ήχο : Chania Sound

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook