Επίσκεψη στα γραφεία της ΑΝΕΚ LINES πραγματοποίησε τη Δευτέρα (30/06) ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς, Στέλιος Βαρουξάκης, πιστοποιώντας την εξαιρετική συνεργασία της Χανιώτικης ομάδας με την μεγάλη Κρητική Ναυτιλιακή Εταιρεία.
Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής:
Εξαιρετική είναι η διαχρονική συνεργασία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων με την ANEK LINES, όπως επισημάνθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στα γραφεία της εταιρείας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Χανιώτικης ομάδας Στέλιος Βαρουξάκης.
Ο κ. Βαρουξάκης, συνοδευόμενος από τον εμπορικό διευθυντή της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Φάνη Ξηνταβελόνη, συναντήθηκε με τον α” αντιπρόεδρο της ANEK LINES Σπύρο Πρωτοπαπαδάκη, με τον οποίο έκαναν έναν απολογισμό της αποδοτικής -και για τις δύο πλευρές- συνεργασίας της ναυτιλιακής εταιρείας με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, ενώ, παράλληλα, συζήτησαν θέματα που αφορούν τη συνέχιση της συνεργασίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Βαρουξάκης ευχαρίστησε τη Διοίκηση της εταιρείας για την άριστη συνεργασία -η ΑΝΕΚ LINES ήταν, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, χορηγός αγωνιστικής εμφάνισης (οπίσθιο μέρος φανέλας)- και προσέφερε στον κ. Πρωτοπαπαδάκη μία φανέλα της ομάδας του Πλατανιά Χανίων.
Από την πλευρά του, ο κ. Πρωτοπαπαδάκης συνεχάρη την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική της παρουσία και ευχήθηκε καλή επιτυχία τη νέα χρονιά.
Ακολούθως, ο κ. Βαρουξάκης είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΕΚ LINES.
Η ΑΝΕΚ LINES
Η ΑΝΕΚ LINES ανήκει στην ομάδα των πλέον σύγχρονων ναυτιλιακών εταιρειών, με πανευρωπαϊκή παρουσία και μεγάλο κύρος. Από τον Δεκέμβριο του 1998, με την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, διασφάλισε την ανοδική της πορεία. Με τη διεύρυνση του εμπορικού της δικτύου, με τη δημιουργία νέων δρομολογιακών γραμμών, με την αξιοποίηση των επενδυτικών ευκαιριών και των προκλήσεων στο ναυτιλιακό χώρο, με την υλοποίηση εύστοχων στρατηγικών Marketing που λαμβάνουν υπόψη όλες τις σημαντικές ιδιομορφίες και τις επιμέρους ιδιαιτερότητες της κάθε αγοράς, ενεργοποιεί αποδοτικά και ανταγωνιστικά τόσο το συνολικό δυναμικό της όσο και το μεγάλο δίκτυο πωλήσεων και πρακτορείων που την αντιπροσωπεύουν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Παράλληλα, η ΑΝΕΚ είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και με υπευθυνότητα προσφέρει χρόνια τώρα στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από μεγάλες περιβαλλοντικές, αθλητικές, πολιτισμικές χορηγίες, στηρίζει οικονομικά ιδρύματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενισχύει προσπάθειες διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς και προβολής της ιστορικής φυσιογνωμίας της Κρήτης, συμμετέχοντας στην τουριστική προβολή της χώρας. Βρίσκεται πάντα, έμπρακτα και διακριτικά και στο πλευρό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη την συνδρομή της.
Υπενθυμίζεται, δε, ότι τον Δεκέμβριο του 2008, στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των 5th Greek Shipping Awards που διοργάνωσε η Lloyd’s List, η ΑΝΕΚ βραβεύτηκε ως «H Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς 2008 για την Επιβατηγό Ναυτιλία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook