Η Πίπα Μίντλετον βάζει... πόδι και στα τηλεοπτικά πλατό. 

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New York Post»,μετά τη λήξη της συνεργασίας της με την βρετανική «Telegraph», στην οποία διατηρούσε επί έξι μήνες στήλη με θέματα life style στον χώρο του αθλητισμού, η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ,γνωστή ανά την υφήλιο για την οπίσθια πλευρά της,φλερτάρει με την τηλεοπτική δημοσιογραφία.

Ήδη έχει περάσει από συνέντευξη στο αμερικανικό κανάλι «NBC» για την θέση της ανταποκρίτριας του δικτύου στη Βρετανία.

Η Πίπα είχε εμφανιστεί πρόσφατα στο δημοφιλές σόου του αμερικανικού καναλιού ΝΒC «Today»,με παρουσιαστή τον Ματ Λάουερ κι όταν οι ιθύνοντες του καναλιού είδαν τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής να εκτινάσσονται,της πρότειναν την θέση.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα,η στήλη της κουνιάδας του πρίγκιπα Ουίλιαμ,δεύτερου στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Βρετανίας,δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών της εφημερίδας «Telegraph» και γινόταν δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων.Αφού είδε πως η...πένα της δεν έχει πέραση,επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα: την εξωτερική της εμφάνιση,σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien». Αν,πράγματι,ευσταθεί το δημοσίευμα της «New York Post», τότε η Πίπα μπορεί να γίνει το νέο «πρόσωπο» του αμερικανικού NBC, διεκδικώντας λίγη από την αίγλη της αδερφής της και Δούκισσας του Κέιμπτριτζ.

protothema.gr