Η τριών ετών Victoria Wilcher τον περασμένο Απρίλη δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά.

Η επίθεσή τους έξω από το σπίτι του παππού της την υποχρέωσε να περάσει καιρό στο νοσοκομείο και άφησε το πρόσωπό της γεμάτο θλιβερά σημάδια.

Η μικρή επέζησε, αλλά θα πρέπει να υποβληθεί σε σειρά χειρουργείων προκειμένου να γίνει αποκατάσταση της ζημιάς. Ακόμη και τότε τα σημάδια της επίθεσης θα την ακολουθούν μιας και έχει χάσει το ένα της μάτι και την ικανότητα να κινεί την δεξιά πλευρά του προσώπου της.

Η ασφαλιστική αρνείται να καλύψει πλήρως το ποσό της αγωγής και τις επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και οι γονείς της προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν χρήματα μέσω μιας σελίδας στο Facebook.

\"dinfo.gr

H σελίδα αυτή μέχρι πριν λίγες μέρες είχε μόλις 250 υποστηρικτές. Πλέον έχει 170.000 και η ιστορία της μικρής κάνει το γύρο του κόσμου μετά από μια ακόμη δυσάρεστη είδηση… Στις 12 Ιουνίου υπήρξε αυτή η κοινοποίηση η οποία αμέσως έκανε αίσθηση και εξόργισε:

\"dinfo.gr
Η Victoria βρισκόταν σε εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας και σύμφωνα με τον ισχυρισμό της γιαγιάς της που τη συνόδευε ο διευθυντής του καταστήματος ζήτησε να φύγουν γιατί προκαλούσαν φόβο στους υπόλοιπους πελάτες.

Ακούγεται απίστευτα απάνθρωπο και σκληρό, αλλά όλα δείχνουν πως το περιστατικό είναι αληθινό οπότε και το ξέσπασμα στα social media ήταν ανάλογο.

\"dinfo.gr

Η εταιρεία ζήτησε δημόσια συγνώμη και ανακοίνωσε πως θα ερευνήσει το περιστατικό δείχνοντας μηδενική ανοχή. Σήμερα και ενώ τα KFC ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει την έρευνα για το περιστατικό υπήρχαν δύο επιλογές:

Θα μπορούσαν να κάνουν μία ακόμη δήλωση με την οποία θα ξεκαθάριζαν πως ο υπάλληλος δεν αντιπροσωπεύει την πολιτική τους, πως διώχθηκε, πως όλα ήταν ένα λάθος κτλ…και να προσπαθήσει με τυπικό τρόπο να κάνει το περιστατικό να ξεχαστεί.

\"dinfo.gr

Η άλλη επιλογή ήταν να αποδείξει πόσο πραγματικά εννοεί μια συγνώμη ένας επιχειρηματικός κολοσσός. Τελικά  ανακοίνωσαν πως θα καλύψουν με 30.000$ τα έξοδα για τα χειρουργεία και την αποκατάσταση της μικρής Victoria.

 Ακόμη και αν αυτό είναι ένας τρόπος να αντιστρέψουν την αρνητική διαφήμιση, δεν παύει να είναι μια κίνηση που δεν τη λες και συνηθισμένη.

lifo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook