Από το μεσημέρι της Δευτέρας η Εθνική ομάδα των Ανδρών βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου και θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο από 8 έως 20 Ιουλίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Κώστας Μίσσας, κατά την άφιξη της γαλανόλευκης αποστολής στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης δήλωσε: «Είμαστε στο Ηράκλειο για να πραγματοποιήσουμε το τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Με την προσθήκη των Αγραβάνη, Παπαπέτρου και Χριστοδούλου είμαστε πλέον όλοι μαζί και σίγουρα η ομάδα είναι πιο δυνατή. Είναι δεδομένο πως θα δώσουμε μάχη με το χρόνο ώστε να προσαρμοστούν τα τρία νέα παιδιά. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τα συστήματα τα οποία πρέπει να μάθουν, αν και οι Παπαπέτρου και Αγραβάνης ήταν και πέρυσι στην ομάδα και ήδη ξέρουν κάποια πράγματα, οπότε δεν πιστεύω πως θα δυσκολευτούν. Το πιο σημαντικό κομμάτι σε σχέση με το τουρνουά είναι αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, να παραμείνει στην καρδιά μας και να μη χάσουμε το μυαλό μας. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο τουρνουά με πολύ καλές ομάδες και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο της Κρήτης να δει πολύ υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Είμαστε σίγουροι πως ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει την προσπάθειά μας. Ξέρουμε πως η Κρήτη αγαπάει το μπάσκετ».

Από την πλευρά του ο σέντερ της Εθνικής Γιώργος Διαμαντάκος, δήλωσε: «Μπαίνουμε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας . Θεωρώ πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και τώρα με την προσθήκη των τριών παιδιών πιστεύω πως είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σίγουρα το ότι θα αγωνιστούμε στην χώρα μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Είναι ενθαρρυντικό το ότι θα έχουμε τον κόσμο μας που θα μας εμψυχώνει.

Το όπλο αυτής ομάδας είναι η πολύ καλή συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook