Την οργή που επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΟΦΗ για τη μη αδειοδότηση του από την ΕΠΟ, εξέφρασε ο ταμίας του συνδέσμου Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης», Αλέξανδρος Μαυράκης. 
Σε παρέμβαση του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o εκπρόσωπος των οπαδών της κρητικής ομάδας τόνισε ότι εκείνη -αποδεδειγμένα- δεν χρωστάει σε παίκτες και απέδωσε την αντιμετώπισή της από τα αρμόδια όργανα στο ότι «δεν βρίσκεται σε κανένα άρμα». 
Ξεκαθάρισε, δε, πως ο ΟΦΗ δεν ζητάει «ρουσφέτια» και πώς οι αντιδράσεις του κόσμου του αποδεικνύουν την άρνησή του «να γίνει έρμαιο στις ορέξεις κάποιων». 
Αναλυτικά: 
Για τα συναισθήματα στον κόσμο του ΟΦΗ: «Νιώθουμε οργισμένοι και θιγμένοι με την πρωτοφανή και άδικη απόφαση για τον ΟΦΗ. Δεν είμαστε της άποψης ότι δικαιούμαστε την άδεια, λόγω ιστορίας, κόσμου κλπ. Ακούμε ότι χρωστάει η ομάδα μας σε παίκτες και αναρωτιόμαστε πώς γίνεται αυτό, όταν υπάρχουν -για παράδειγμα- αποδείξεις πληρωμών από τη FIFA και την UEFA, αλλά και διάψευση του ίδιου του Σφακιανάκη και του μάνατζέρ του». 
Για το θέμα της βιωσιμότητας του ΟΦΗ: «Ακούσαμε ότι ένας από τους λόγους που δεν πήρε άδεια ο ΟΦΗ, αφορά τη βιωσιμότητά του ως εταιρεία. Είναι άξιο απορίας πώς λέγεται αυτό για μια ομάδα με τετραψήφιο αριθμό μετόχων, που είναι πρώτη στα εισιτήρια, διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο και προπονητικό κέντρο, ενώ έχει αναπτύξει ένα πρότυπο τμήμα μάρκετινγκ -με ρεκόρ ετήσιων εσόδων σε μια δύσκολη κατηγορία. Αν αυτή δεν είναι βιώσιμη εταιρεία, τότε πραγματικά δεν ξέρουμε ποια είναι…» 
Για το πού οφείλεται, κατά τη γνώμη των φίλων του ΟΦΗ, η αντιμετώπιση της ομάδας από τα αρμόδια όργανα: «Είναι φοβερό το ότι δεν αναζητείται τρόπος συμμόρφωσης για την ομάδα μας, αλλά τρόποι για να την καταστρέψουν. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν θέλουν μια υγιής προσπάθεια, που είναι ανεξάρτητη και όχι βασισμένη σε κάποιο άρμα. Θέλουν ομάδες-υποχείρια. 
Άλλωστε, όλο το τελευταίο διάστημα βλέπαμε παράγοντες που -σύμφωνα με δημοσιεύματα- ήταν σίγουροι πως δεν θα ανέβει ο ΟΦΗ. Απορούμε πώς το ήξεραν από πριν -και το συγκεκριμένο, αλλά και όλες τις υπόλοιπες εξελίξεις στις κατηγορίες\”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook