O 29χρονος παίκτης της Εθνικής Ελλάδος, Γιώργος Σαμαράς, έχει μπει στις καρδιές των Ελληνίδων. Ανήκει στους άνδρες που εκτός από ωραία εξωτερική εμφάνιση διαθέτει και έναν όμορφο ψυχικό κόσμο.

Ένας συνδυασμός που δύσκολα μπορεί να αντισταθεί μια γυναίκα. Είναι ψηλός (1.96), μελαχρινός, με μούσια και baby face ενώ έχει αποδείξει ότι έχει ευαίσθητη καρδιά.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 21 Φεβρουαρίου του 1985. Από μικρός του άρεσε ο αθλητισμός. Ξεκίνησε με το τένις και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Στα 16 του έφυγε για την Ολλανδία, καθώς ο πατέρας του έκρινε ότι ο έφηβος γιος του με το ταλέντο που είχε έπρεπε να πάει στο εξωτερικό.

Η προσαρμογή του ήταν δύσκολη και πέρασε κατάθλιψη όπως παραδέχτηκε ο ίδιος αρκετά χρόνια αργότερα. \”Άμα θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου, πρέπει να κάνεις θυσίες. Για να κατακτήσω αυτά τα λίγα που έχω πετύχει, έχω κάνει πολλές. Έκανα ταξίδι χωρίς επιστροφή συνειδητά. Έξι μήνες από τη στιγμή που έφυγα από την Ελλάδα, δεν μπορούσα να κάνω παρέα με τα παιδιά της ηλικίας μου. Εκείνοι πήγαιναν για καφέ, στο σινεμά – πράγματα που εγώ σαν πιτσιρικάς δεν έζησα ποτέ\”. Οι θυσίες του είχαν αντίκρυσμα παίζοντας σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, με τελευταίο σταθμό τη Σέλτικ.

Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε στον Γιώργο Σαμαρά είναι η συστολή που έχει και η συναισθηματικότητα του.

Τα παραδείγματα είναι πολλά. Στον δεξιό του παράμεσο έχει \”χτυπήσει\” ένα τατουάζ με τα αρχικά ονόματα της οικογένειάς του: \”Ε\” για τη μητέρα του Ευτυχία, \”Α\” για την αδελφή του Αναστασία, \”J\” για τον πατέρα του Γιάννη και το \”F\” που σημαίνει φίλοι (από το friends).

Ο Γιώργος μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα που έδωσε με την ομάδα της Σέλτικ, πήρε στην αγκαλιά του τον μικρό Jay, ένα αγοράκι με αναπηρία και του έδωσε το μετάλλιο του. Τις προάλλες, μάλιστα, ο Γιώργος του υποσχέθηκε ότι θα του στείλει τη φανέλα που φόρεσε στο Μουντιάλ. Είναι δυνατόν να μη \”λιώσεις\” με αυτήν την κίνησή του;

\"\"

 

Η έφηβη αδελφή του, είναι μια από τις μεγάλες αδυναμίες του. Φροντίζει όταν είναι στην Ελλάδα, να πηγαίνει στην Κρήτη για να περάσει λίγο χρόνο μαζί της. Πηγαίνουν σε λούνα παρκ, τρώνε παγωτό, συζητούν τις ανησυχίες της και ως μεγάλος αδελφός δεν έχει κρύψει την ανησυχία του όταν θα αρχίσουν να φλερτάρουν την Αναστασία.

Παρόλο που είναι αρκετά ντροπαλός, ο Γιώργος Σαμαράς, έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή.

Η σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου το καλοκαίρι του 2012 τράβηξε το ενδιαφέρον των paparazzi οι οποίοι τους φωτογράφισαν χεράκι-χεράκι στη Μύκονο.

Όμως, οι \”κακές γλώσσες\” αναφέρουν ότι ο χωρισμός του ήρθε επειδή ο Γιώργος δεν άντεξε καθόλου τη δημοσιότητα που πήρε η τότε σχέση τους με αποτέλεσμα να τη σταματήσει.

\"\"

 

Πλέον, έχει σχέση με την Ελένη Φουρέιρα. Οι δυο τους είχαν και στο παρελθόν δεσμό, όταν η Ελένη ήταν στις Mystique και όπως απέδειξαν οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Αυτή τη φορά και οι δυο τους δε δίστασαν να παραδεχτούν τη σχέση τους, χωρίς ακρότητες.

Μερικές paparazzi φωτογραφίες απέδειξαν ότι το ζευγάρι είναι μαζί και περνά όμορφα, ενώ κάποιες φορές (όπως στα βραβεία Mad) η Ελένη μίλησε για εκείνον λέγοντας ότι του στέλνει φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της και του αρέσουν πολύ.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook