Με το ευρυματικό σύνθημα «Α.Ο.Χίλια Μέλη!» ξεκίνησε η… εκστρατεία των ανθρώπων του ΑΟΧ και της κίνησης επιχειρηματιών με επικεφαλής το Νότη Ψυλλάκη για την σωτηρία των «μπλε». Η ιστορική ομάδα των Χανίων έχει φτάσει σε οριακό σημείο και οι ημέρες είναι κρίσιμες μέχρι το Σάββατο (28/5).

Εκείνη τη μέρα έχει θέσει ως καταληκτική ο Νότης Ψυλλάκης ώστε να βρεθούν μέλη αλλά και άλλοι ενδιαφέρομενοι που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο. Σε διαφορετική περίπτωση, που δεν καλυφθεί μέχρι τότε το ποσό των 70.000 περίπου που υπολείπεται, όπως προαναγγέλθηκε στη Γ.Σ. η κίνηση των επιχειρηματιών θα αποσύρει το ενδιαφέρον της.
Η πρώτη ημέρα εγγραφής μελών ξεπέρασε ίσως κάθε προσδοκία αφού εγγράφτηκαν στην ομάδα 230 μέλη με τον στόχο να είναι τα 1000.
Για τον σκοπό αυτό από την Τετάρτη (25/5) θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν αφίσες, έχουν τυπωθεί 1000, που θα έχουν το σύνθημα «Α.Ο.Χίλια Μέλη!» και θα καλούν τον κόσμο των Χανίων να στηρίξει την ομάδα. Επίσης θα υπάρξουν τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ που θα παίζουν στα τοπικά μέσα. Η ίδια κινητοποίηση γίνεται και από το σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων του ΑΟΧ \”Blue Boys\”.
Η διάθεση και η όρεξη σίγουρα υπάρχει από την πλευρά της «ομάδας» Ψυλλάκη. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν υπάρξει ανταπόκριση και από τον κόσμο. Τα πρώτα μηνύματα ήταν ενθαρυντικά αλλά η κατάσταση παραμένει κρίσιμη.

                                                                                                         

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook