Η κινητοποίηση για εγγραφή μελών στον ΑΟΧ μέχρι το Σάββατο (25/5) έχει ξεκινήσει δυναμικά και σε αυτήν την προσπάθεια βέβαια δεν θα μπορούσαν να λέιπουν οι «Blue Boys». Ο Σύνδεσμος φιλάθλων του Α.Ο. Χανιά συμμετέχει με την σειρά του στην… εκστρατεία για την σωτηρία της ομάδας και κάνει το δικό του κάλεσμα στον κόσμο για τον στόχο των 1000 μελών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ενώ το πρωτάθλημα τελείωσε και όλοι περιμέναμε και περιμένουμε ακόμα τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα, άπαντες έχουμε διαπιστώσει πόσο κρίσιμες είναι αυτές οι μέρες!

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων  Α.Ο.ΧΑΝΙΑ Blue Boys  αναγνωρίζοντας λοιπόν τη κρίσιμη αυτη καμπή που περνάει η ομάδα και θέλοντας να περάσει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας, συμμετέχει ενεργά στη πρωτοβουλία της \”κίνησης\” Ψυλλάκη, (που όπως διαφαίνεται είναι και η μοναδική που μπορεί να βγάλει την ομάδα απο τη δύσκολη αυτή θέση), συμμετέχει ενεργά στην εγγραφή μελών για την ομάδα που στόχο της έχει τα 1000 μέλη!   

 Τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά καθημερινά 10:00-13:00 και 18:30-21:30 και καλούμε όλα τα μέλη μας και ΟΛΟΥΣ τους Χανιώτες να προεγγραφούν βοηθώντας και δίνοντας ώθηση στην ιστορική ομάδα της πόλης μας!

*Η μηνιαία συνδρομή εχει οριστεί στα 10 ευρώ!

Ας βοηθήσουμε όλοι μας αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια \”ξαναμεγαλώνοντας\” τον Α.Ο.Χ μας!!

Μία πόλη-Μία ομάδα ΧΑΝΙΑ

 

                                                                                                                 Α.Ο.Χίλια Μέλη!»

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook