Συγκεκριμένα, από την 1 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου 2014, όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα σε επιλεγμένα πρατήρια AVIN, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ποσό ίσο με το 5% της αξίας της συναλλαγής τους, ως πίστωση στο λογαριασμό τους.

Από την 1 Σεπτεμβρίου 2014 και έπειτα, θα ισχύει ποσοστό επιστροφής 2%.

Επισκεφθείτε τώρα τα επιλεγμένα πρατήρια AVIN, χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα και βγείτε κερδισμένοι από την προωθητική περίοδο του προγράμματος WIN FOR YOU!

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πρατήρια AVIN που συμμετέχουν στο πρόγραμμα WIN FOR YOU στις ιστοσελίδες www.avinoil.gr και www.piraeusbank.gr καθώς και στο τηλέφωνο 18218.

Γιατί στην Avin όσο γεμίζεις, τόσο κερδίζεις!

Η AVIN αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Διαγράφοντας μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, σήμερα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Είναι μέλος του Ομίλου της Motor Oil Hellas, ενός από τους πιο δυναμικούς Ομίλους στο χώρο της διύλισης και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Όραμα της είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων αλλα και υπηρεσιών σε προσιτές τιμές, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της ΜΟΗ.

Δείτε εδώ το έντυπο με την προσφορά