Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων, μπαίνει σήμερα.

Στα Λύκεια όλης της χώρας αναρτήθηκαν το μεσημέρι οι βαθμοί των υποψηφίων για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που έδωσαν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών ωστόσο (τα ποσοστά των φετινών αριστούχων ανά μάθημα και εκείνων που έγραψαν κάτω από τη βάση) θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πατήστε εδώ και δείτε τα αποτελέσματα από την ειδική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας

Στα σχολεία ξανά οι υποψήφιοι για να δουν τα αποτελέσματα

Χωρίς καθυστέρηση αναρτήθηκαν στη 1 το μεσημέρι οι βαθμολογίες σε όλα τα Λύκεια της Κρήτης.

Δεκάδες μαθητές, που δεν επέλεξαν το διαδίκτυο για την ενημέρωσή τους,  επέστρεψαν πάλι στα σχολεία για να δουν τις βαθμολογίες τους.

Όλοι οι υποψήφιοι που θα δείτε παρακάτω έχουν συγκεντρώσει πάνω από 19.000 μόρια:

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Δίπλα στους μαθητές εκτός από τους γονείς και οι καθηγητές που αγωνιούσαν και αυτοί για τα αποτελέσματα:

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Μανούσος Μαραγκάκης αναφέρθηκε στη διαδικασία ανάρτησης των βαθμολογιών και έκανε λόγο για καλά αποτελέσματα που δημιουργούν ένα κλίμα χαράς και δικαίωσης των προσπαθειών υποψηφίων, εκπαιδευτικών και γονέων.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Απόστολος Κλινάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών, δήλωσε τα εξής:

\”Ως Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης συγχαίρω όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εύχομαι καλά αποτελέσματα, καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθητών, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Περιφέρειάς μας, που εργάστηκαν για την οργάνωση και την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Η άψογη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων οφείλεται στη συνδρομή όλων των εμπλεκόμενων στην εξεταστική διαδικασία, οι οποίοι, παρά τις δύσκολες συνθήκες, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και εργάστηκαν με υπευθυνότητα φέρνοντας σε πέρας ένα δύσκολο έργο.

Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας οι οποίοι για άλλη μια χρονιά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων θέτοντας ως βασική προτεραιότητα το όφελος των μαθητών.
Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων, που με τη συνεχή παρουσία και τη συμπαράστασή τους στήριξαν με κάθε τρόπο τα παιδιά στην δύσκολη προσπάθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους\”.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook