Ο Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι, μετά από μία επιτυχημένη σεζόν όπου έδειξε ότι επέστρεψε δυνατός στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό του στην Λάρισα, αποτελεί παρελθόν για τον Α.Ο. Χανιά.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποχαιρέτισε τη Χανιώτικη ομάδα με γραπτή δήλωση. 

Ο ΑΟΧ είχε κάνει πρόταση ανανέωσης στον Πότσι, αλλά φαίνεται ότι υπήρξε διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον δυναμικό αμυντικό μέσο να έχει ήδη αρκετές προτάσεις. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο "αντίο" του:

«Μετά από μια επιτυχημένη χρόνια στον Α.Ο. Χανιά θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο των Χανίων που στήριζε την ομάδα και προσωπικά εμάς τους παίκτες ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου πάνω απ’ όλα, που ενώ συναντήσαμε πάρα πολλές δυσκολίες καταφέραμε να είμαστε όχι απλά μια ομάδα αλλά οικογένεια. 

Ευχαριστώ επίσης το τεχνικό επιτελείο και τον κ. Κατσιγιάννη, όπως και τους ανθρώπους πριν από αυτόν, οι οποίοι έκαναν μια τεράστια προσπάθεια ώστε η ομάδα να έχει μια τόσο καλή πορεία.

Τέλος θα 'θελα να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Ντερμανάκη, χάρη στον οποίο βρέθηκα σε αυτή την ομάδα.  Στους φυσιοθεραπευτές κ. Μπούτζουκα  και κ. Κυβερνιτάκη και τον γιατρό της ομάδας κ. Κακαβελάκη, ο οποίος σε οποιοδήποτε τραυματισμό ήταν συνεχώς δίπλα μας με όποιο τρόπο μπορούσε. Επίσης ένα ευχαριστώ και στον φροντιστή μας κ. Κουντουράκη.

Εύχομαι μια ακόμη επιτυχημένη χρόνια στον Α.Ο. Χανιά»