Έναν Έλληνα που έμαθε τα μυστικά της μπάλας στη Γερμανία θα δοκιμάσει για ένα δεκαήμερο ο Πλατανιάς.
Όπως ενημέρωσε η Χανιώτικη ομάδα ο Αθανάσιος Τσουράκης βρίσκεται ήδη στα Χανιά για να τον \”τσεκάρει\” ο Γιάννης Χριστόπουλος.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή γεννημένο στις 12 Μαΐου 1990 στην Αλεξανδρούπολη, που έχει ύψος 1.68μ. και αγωνίζεται ως μέσος.
Από νεαρή ηλικία βρίσκεται στη Γερμανία, όπου πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Βαιλχάιμ, της Στουτγάρδης και της Ντούισμπουργκ. 
Στη Ντούισμπουργκ αγωνιζόταν μέχρι και πρόσφατα, αφού νωρίτερα φόρεσε τις φανέλες των Μπόρεα Δρέσδης, TuRu Ντίσελντορφ.
Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

«Χωρίς προβλήματα διεξήχθη σήμερα το πρωί, στο Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Τέτε, ο οποίος, ως γνωστόν, βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στον ώμο του.
Στην προπόνηση συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστής Αθανάσιος Τσουράκης, ο οποίος θα δοκιμαστεί το επόμενο δεκαήμερο.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός (γεννηθείς στις 12/5/1990), ο οποίος είναι ελεύθερος, αγωνιζόταν την περασμένη περίοδο στην MSV Duisburg (Γ” εθνική κατηγορία Γερμανίας).
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Ιουλίου (πρωινές ώρες) θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ, ενώ έως την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων, που πραγματοποιεί ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Σφυράκης.
Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση, στις 19.00, στο Μάλεμε.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook