Στην πόλη Bassilac, στην περιοχή Dordogne, της Γαλλίας, οι γονείς εννιάχρονου μαθητή ανακάλυψαν τουλάχιστον δύο δωδεκάδες ερωτικά γράμματα στο δωμάτιο του γιου τους με αποστολέα 30χρονη δασκάλα που εργαζόταν στο σχολείο του παιδιού.
Όπως δήλωσε η μητέρα του μικρού μαθητή έμεινε άναυδη όταν την παραμονή των Χριστουγέννων βρήκε τουλάχιστον 23 ερωτικές επιστολές στα πράγματα του παιδιού της με αποστολέα την 30χρονη παντρεμένη δασκάλα, η οποία του έστελνε φιλιά και του είχε ζωγραφίσει πολύχρωμες καρδούλες, ενώ του ζητούσε να βρεθούνε στο μονοπάτι, πίσω από το σπίτι του!
Οι γονείς πιστεύουν ότι η παράξενη ερωτική ιστορία είχε αρχίσει από το περασμένο καλοκαίρι και ζήτησαν την βοήθεια των αρχών. Η αστυνομία ανέκρινε τον μικρό, αλλά αυτός αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες και δεν απάντησε στο ερώτημα, αν είχε σεξουαλική επαφή με την «φλογερή» δασκάλα.
Η μητέρα του παιδιού δηλώνει απογοητευμένη από την τοπική αναπληρώτρια εισαγγελέα, που κάλεσε την 30χρονη απλά για επιπλήξεις και της υπενθύμισε τις συνέπειες του νόμου, αν θα επαναλάβει το «ατόπημά» της, αλλά θεώρησε ότι δεν πρέπει να προσαχθεί σε δίκη και να της απαγγελθούν κατηγορίες.
Η συνήγορος της οικογένειας του μικρού μαθητή, δήλωσε στην γαλλική εφημερίδα Sud Quest ότι αν ήταν ένας άντρας που θα είχε αυτή την συμπεριφορά θα είχε τιμωρηθεί διαφορετικά, υπονοώντας ότι θα του είχαν επιβληθεί αυστηρές ποινές.
Η δασκάλα απολύθηκε από το σχολείο, αλλά η μητέρα του εννιάχρονου είπε στην ίδια εφημερίδα ότι τώρα η οικογένεια θα πρέπει να μετακομίσει σε άλλη πόλη, επειδή κατοικούν στην επαρχία και είναι πολύ εύκολο ο μικρός να συναντά την δασκάλα στο δρόμο. «Το παιδί μου έχασε την παιδική του ηλικία εξαιτίας αυτής της γυναίκας, έγινε επιθετικός, με ανεξέλεγκτη συμπεριφορά, δεν μπορούμε να πάμε να αγοράσουμε ψωμί γιατί φοβόμαστε ότι θα συναντήσουμε αυτή την γυναίκα, πρέπει να μετακομίσουμε σε άλλη πόλη και επειδή δεν έχουμε χρήματα, θα δανειστούμε», είπε η μητέρα του μαθητή.
Η αναπληρώτρια αντιεισαγγελέας ενημέρωσε τους γονείς ότι ζήτησε ψυχιατρική γνωμάτευση για την 30χρονη δασκάλα και το συμπέρασμα ήταν ότι η γυναίκα δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Σημειώνεται, ότι σε μία από τις επιστολές η 30χρονη εξηγούσε στον μαθητή ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο της και ότι επιθυμεί να αποκτήσει μαζί του τέσσερα παιδιά!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook