Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στη τμήμα Γεωτεχνικής της σχολής πολιτικών μηχανικών του Πολυτεχνείου, όπου συνεχίζεται η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων και το εξάμηνο για τους φοιτητές κινδυνεύει να χαθεί οριστικά.

Όπως καταγγέλλει στο NewsIt ο καθηγητής της σχολής, Γιώργος Γκαζέτας, οι βανδαλισμοί έγιναν από τις 21:30 το βράδυ της Τρίτης μέχρι σήμερα το πρωί που πήγε η καθαρίστρια και αντίκρισε ένα… χάος.

\"\"
\"\"

Εκείνη ήταν που ειδοποίησε τον πρύτανη και τους καθηγητές. Ο πρύτανης της Σχολής, μάλιστα, καταθέτει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Όταν ο πρύτανης και καθηγητές βρέθηκαν στη σχολή αντίκρισαν κατεβασμένες σιδεριές, παραβιασμένες πόρτες, κατεστραμμένους υπολογιστές και τζάμια σπασμένα. Μάλιστα, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες αλλά και video από τις καταστροφές.

\"\"
\"\"

«Για μένα, το πιο σημαντικό δεν είναι μόνο το κόστος των ζημιών αλλά το κλίμα τρομοκρατίας που θέλουν να μας περάσουν» είπε στο NewsIt ο κ. Γκαζέτας, καθηγητής του τμήματος τα τελευταία 35 χρόνια. «Είναι βαθιά αντιδημοκρατικο να απαγορεύουν σε εμένα και τους φοιτητές που θέλουμε, να μπούμε μέσα».

\"\"
\"\"

Ο ίδιος καταγγέλλει πως κατά τη διάρκεια της απεργίας στο ΕΜΠ, καθηγητές και φοιτητές αναγκάστηκαν να πηδήξουν κάγκελα για να μπουν στη σχολή από τις πλαϊνές εισόδους, αφού από τις κύριες που είχε απαγορευτεί.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook