Μια σύγχρονη ρεμπέτισσα η Φωτεινή Βελεσιώτου και ένας τραγουδοποιός με αξιόλογη δισκογραφική δουλειά έρχονται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι. Και για αυτή τη συναυλία, όπως και για όλες οι φετινές συναυλίες η είσοδος είναι με προαιρετικό αντίτιμο. 
Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής μαζί με την υπέροχη παρέα τους (Δημήτρης Μπρέντας, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός) μετά από απο πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα ο καθένας με τη δική του μπάντα συνεχίζουν το μουσικό ταξίδι τους στο Κυπαρίσσι ενώνοντας τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ερμηνεύτρια λιτή, δωρική, με φωνή που σε τραντάζει. Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι “Μέλισσες” αλλά και το πρόσφατο τραγούδι της με τίτλο “Διόδια”.
Μια γνήσια ρεμπέτισσα, που φέρνει πάνω της κάτι από τη Μπέλλου, μια παρουσία πλήρως εκτός star system. Τόσα χρόνια έχει κόσμο που την ακολουθεί σταθερά, αλλά και σημαντικές συνεργασίες με το Γ. Καζαντζή, το Μ. Νικολούδη, τη Μ. Κανά κ.α. Πολλοί την αποκαλούν ροκ ρεμπέτισσα!
Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή τη παρουσία του στην Ελληνική δισκογραφία με την έκδοση του δίσκου \”Της γης το μυστικό\” σε στίχους Γιώργου Γκώνια και τις συμμετοχές του Ψαραντώνη, του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίνας Δακανάλη. Ακολούθησαν ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές στην επαρχία αλλα και στην Αθήνα(Πυρήνας, Σταυρός Του Νότου), όπου επί σκηνής βρέθηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων είναι: ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαρίνα Δακανάλη, η Λιζέτα Καλημέρη, η Γιώτα Νέγκα, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φώτης Σιώτας, η Μαρία Κώτη(Χαΐνηδες) κ.α.
Η μουσική διαδρομή στο Θέατρο των Αγρών περιέχει τραγούδια από τη προσωπική δισκογραφία των δυο και συνεχίζει σε μεγάλο μέρος του προγράμματος με διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική δισκογραφία.
Το σάζι και η κιθάρα του Βαγγέλη συναντούν τη φωνή της Φωτεινής αλλά και το κλαρίνο, τη γκάιντα και τα άλλα πνευστά του Δημήτρη, μαζί με το κοντραμπάσο του Διονύση και τα κρουστά του Γιώργου, μας υπόσχονται ένα μελωδικό ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστo.
Ο Δημήτρης Μπρέντας είναι ένας από τους πιό ταλαντούχους νέους μουσικούς και είναι βασικό μέλος του μουσικού σχήματος Χαίνηδες.
Ο Διονύσης Μακρής είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, Μανώλης Φάμελος κ.α.
Ο Γιώργος Μαγαλιός είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και ένας πολλά υποσχόμενος νέος μουσικός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook